Ichigo gari @ Ebina

Mcm agak lama tak update blog ni. Tak sempat nk dok depan pc lama2 :-p .Sabtu lepas kitorg bersama2 family Shaheer n Aisha pegi memetik strawberry di Ebina. Walaupun bandar ni sebelah je dgn bandar yg kami duduk ni tp kami tak penah gi petik strawbery kat sini. Pergi tempat jauh2 aje :-p. Sedikit sebyk gmbr yg sempat di ambik….Mula2 kami ke tempat petik strawberry tu utk register dulu..lepas tu disebabkan byk lagi masa kami jln2 kat Sagami Sansen Park ni……

ni keje mereka ye

besar betul tempat main nya…

3beranak terus naik hehehe..best best..nasib baik saya masih sedar diri..sebenarnye teringin tp tak berani🙂
Dah puas main..terus ke tempat tadi…bayaran utk dewasa 1500yen..utk kanak2 1,200yen seorg.Makan sebyk mana yg boleh dlm masa 30minit…






eh jgn petik yg tu sayang…belum masak :-p

dh tak larat mkn dh..masa nk masuk tu diorg bagi bekas ni dan susu pekat utk cicah strawberry tu…tp kalau tak cicah pun mmg manis dh strawberry tu..tp saya suke cicah susu…sedap🙂

5 responses to this post.

  1. pi strawberry house kt ebina ke??

    Balas

  2. tu la..dekat je tp xpernah gi…
    best x ichigo situ??

    Balas

    • ok jugak sbb ade 2 jenis ichigo dlm tu..so boleh rase dua2 la..yg jenis sedap mcm kite mkn dulu tu pun ade..haa..tu le..dekat tak penah gi….pegi pun sbb family shaheer nk gi..kitorg pun join la sekali sb tak penah gi…

      Balas

  3. Posted by kak sue on Januari 6, 2010 at 5:18 am

    ehh..igt kak sue je ske mkn strawberi dgn susu…hehhe

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: