Archive for 4 Januari 2010

Ichigo gari @ Ebina

Mcm agak lama tak update blog ni. Tak sempat nk dok depan pc lama2 :-p .Sabtu lepas kitorg bersama2 family Shaheer n Aisha pegi memetik strawberry di Ebina. Walaupun bandar ni sebelah je dgn bandar yg kami duduk ni tp kami tak penah gi petik strawbery kat sini. Pergi tempat jauh2 aje :-p. Sedikit sebyk gmbr yg sempat di ambik….Mula2 kami ke tempat petik strawberry tu utk register dulu..lepas tu disebabkan byk lagi masa kami jln2 kat Sagami Sansen Park ni……

ni keje mereka ye

besar betul tempat main nya…

3beranak terus naik hehehe..best best..nasib baik saya masih sedar diri..sebenarnye teringin tp tak berani 🙂
Dah puas main..terus ke tempat tadi…bayaran utk dewasa 1500yen..utk kanak2 1,200yen seorg.Makan sebyk mana yg boleh dlm masa 30minit…






eh jgn petik yg tu sayang…belum masak :-p

dh tak larat mkn dh..masa nk masuk tu diorg bagi bekas ni dan susu pekat utk cicah strawberry tu…tp kalau tak cicah pun mmg manis dh strawberry tu..tp saya suke cicah susu…sedap 🙂

Advertisements