Check up @ 13 weeks ++

Hari Sabtu ke Shirota Clinic utk check up 13 weeks++. Dlm pukul 10baru gi..punye la ramai org :-p . Sian kat ayah Aiman letih melayan Aiman yg sgt tak dok diam :-p. Alhamdulillah..baby sihat…bergerak dgn aktifnya. Risau jugak sbb hari jumaat tu saya terjatuh kerusi. Sampai aje kat sana terus buat urine test, check blood pressure n timbang berat. Yg ni semua kena buat sendiri n bagi pada nurse tu. Dlm setgh jam lepas tu kena panggil dgn nurse …kena check blood pressure balik :-p. Agaknya kelam-kabut sgt awal td buat termengah2 sampi ternaik skit tekanan drh tu :-p. Bila dh masuk bilik doktor tu..doktor ckp semua ok….blood test yg buat minggu lepas pun ok..takde penyakit2 lain..Alhamdulillah.

Lepas ni check up sebulan sekali🙂 Mesti sgt rindu nk tengok baby lagi🙂. Hari Ahad keluar berjalan (akan diceritakan utk next entry).Balik rumah tu rase penat sgt..sakit dr pinggang sampai ke kaki..masuk je toilet tengok bleeding skit..huhu..takut jugak..tp sbb skit je buat tak tau..rase takde ape kot. Rase penat sgt masa naik bukit n tangga smlm. Sekali tu je turun..lepas tu org lain semua turun..saya sorg dok diam2 kat atas🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: