Check up @ 12weeks…

Hari Jumaat lepas ke City Office ambik boshi techou….terus gi check up kat Shirota Clinic. Alhamdulillah semua ok. Baby pun aktif bergerak ke sana sini ..pusing sana sini🙂 Dah nmpk la kaki tgnnya itu🙂 Check up kali ni kena ambik darah..lepas 2 hari lebam dh kat situ.Biasa le bukan boleh kena ambik drh mesti lebam dgn dasyatnye..sampai kaler hitam..hahaha. Hari Jumaat tu mmg puasa benda manis sbb dh diberitahu 2minggu lepas. Selain dr tu…timbang berat n cek tekanan darah. Semua ok..berat pulak turun sekilo :-p.Doktor tanye ade muntah2 ke sbb berat turun..ntahle takde pulak. Takpela turun pun..sbb saya cuma ade limit berat naik sampai 10kg je…takleh lebih dr tu :-p.

2 hero yg sentiasa menemaniku🙂
Sgt suke doktor ni..sbb masa yg diambik sgt lama..tak terkejar2..ada byk masa nk tanya mcm2. Dlm bilik doktor tu pun ade byk toys kat sudut bilik tu.So,Aiman masuk je terus main kat situ.Senang le mama dgn ayah nk ckp dgn doktor🙂 Bila doktor tanye ade masalah ape..bagitau jela yg ada masalah sembelit dgn hidung yg berhingus. Terus dibaginye ubat..ubat mkn n ubat spray. Ubat mkn tu dh sah2 le ade jugak ubat serbuk tu.Tp takpe..takde masalah dh nk mkn sbb guna oburato tu🙂 Next week kena dtg lagi sbb doktor nk bgtau result darah n nk confirmkan size baby. Lepas tu nanti baru check up sebulan sekali. Masa byr bil tu..kami terus confirm booking klinik tu utk bersalin nanti…hah..lega dah sbb dh ade tempat nanti🙂

2 jenis ubat utk dimakan dan 1 ubat spray


2D scan..doktor tu bg sampai 5 keping gmbr yg berlainan..2je la yg saya scan :-p

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: