Weekend n makanan

Hari Sabtu seperti biasa ke klinik gigi. Ade last treatment..dia cuma cuci gigi aje. Lepas ni takyah dtg dh hehe. Sgtla lega. Ada sesuatu yg terlupa nk buat. Patutnya pagi Sabtu nk gi buat boshi techou..huhu…cemana leh lupa ni. Sabtu depan dh nk gi check up. Hopefully sempatla kot.
Petang ke Hodogaya Sport Center…ada hal mau jumpe kak ita yg mau pulang ke Msia. Ayah Aiman jela join main badminton kejap. Aiman pun sgtla histeria bile tgk ayah dia main. Mamanya sgtle letih sampai seret2 je Aiman tu haa…dah dia dok buat lembik2 kaki sambil membaringkan dirinya diatas court itu. Dia asyik nk terkam gi kat ayah ia..ish ish.Suke beno dgn ayah dia..apsal ye :-p Ni mesti sbb dr lahir ayah dia dok basuh berak dia ni..tu yg syg sgt tu :-p .Aiman dh jemu dgn mama ye :-p Tapi bagus jugak..gi le kat ayah tu..mama dh tak larat nk layan Aiman dh. Balik tu kami gi mkn di Old Hickory..mkn western la pulak….Sejak pregnant ni weekend je susun kedai nk mkn kat mana..haha..tak lalu dh nk msk :-p Kali kedua ke restoran ni..1st dulu masa pregnantkan Aiman.Asal pregnant je gi kedai ni..asal gi kedai ni je aku pregnant wakakaka :-p

anak ayah kan..mesti la duduk sebelah ayah🙂




tu jela yg kami mkn….

Hari Ahad cuma keluar beli brg dapur. Selain tu..dok rumah la..tengok ayah Aiman kemas n basuh tempat pinggan. Dah siap semua baru le saya memasak🙂
Hari ni msk simple sgt…msk nasi jepun n buat miso shiru je..sbb smlm ade beli unagi yg dh siap msk. Ptg td buat roti skit..tu jela

Roti cheese n sosej.tp saya suke roti cheese tu sbb taburkan gula n cheese..rase manis2 je.yg sosej tu tak berapa lalu nk mkn..sbb bau sosej kot..hmmm..ntahla…lately deria bau ni agak kuat…tambah kalau masakan yg letak halia..rase halia tu bau busuk sgt. Kesian halia yg tak bersalah itu.
Tak lupa jugak hari jumaat ade buat blueberry cheesetart ni

Sblm menghabiskan ayat terakhir utk entry ni.Saya minta maaf pada semua ye kalau ade mana2 kandungan blog ni yg menyentuh hati kalian semua. Antara sedar dgn tidak mungkin ade mengecikkan hati sesiapa. Sekian, Terima kasih🙂

6 responses to this post.

  1. wah terliur tgk gambar yg paling 1st itu
    macam terasa ada rasa masam²

    hehe sape yg terasa tu ida… ida blog pasal makan pon ada org makan hati ke…

    Balas

  2. Posted by ilhamzamry on Disember 15, 2009 at 6:01 am

    yaALLAH cutenya chez tart tu mama aiman
    hehheh niat je nak buat, tapi mood lum sampai ke laut agaknya mood tu
    klu queen buat mesti tak lawa macam mama aiman punya…heheheh

    hehhe aiman tu bukan jemu mama…dia nak berkawan2…
    macam ielham gak la, asal balik daddy dia hmmm mula lah dia naik lemak
    ajak bergurau, deorang pun gurau kasar2, kejar2,golek2, lambung2 bagai
    ngan mummy dia nih, dapat hanger ngan piat jek….hahahha

    Balas

    • heheh..sgt ‘bercinta’ nk buat cheese tart tu sbb kecik2..ala2 give up pun ade gak..cemana la org yg dok buat bisnes dok buat..eii..letih rase..mmg patutla kalau letak harga mahal sbb agak leceh n kena sbr membuatnye tu….
      haa..tu le…aiman pun suke sbb dgn ayah dia leh la main naik kuda la ape la..mama ni mane nk larat nk buat camtu semua :-p

      Balas

  3. wah..saya juga suka bun cheese/gula tu…

    ada list kedai makan eh..meh sini jugak list tue..hehehehe

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: