Cornflakes Madu

Hari ni buat conflakes madu ni. Dah lama nk buat tapi tak terbuat. Dulu masa Aiman takde selalu le buat..sejak ada Aiman rasanya belum buat lagi kot..ke ade buat tak ingat dah..tapi mmg lame dah tak buat. Hubby suke mkn conflakes madu ni..tp dia suke tak manis sgt n takletak benda2 lain selain cornflakes n madu. Tapi tadi buat letak gajus cincang dgn bijan skit..skit je pun.Ada setengah org letak mixed fruits kan..tp dh hubby tak suke tak letak la🙂 Sekejap je buat tadi sbb ada assistant kecik. Aiman tolong mama bukak paper cup tu…cepat siap dia tolong. Sambil buat keje sambil mkn cornflakes tuu🙂



Haa..jadilah kan dari takde langsung. Esok kalau rajin boleh la buat biskut ape2 lagi. Tekak ni terasa nk mkn biskut raya🙂. Esok hubby akan outstation ke Kyushu..Jumaat mlm kot baru sampai rumah sbb pukul 9mlm baru sampai Haneda Airport. Moga selamat pergi dan pulang😦 .Okla..dah petang ni..kejap lagi mesti pening2 lalat….

One response to this post.

  1. haiii geram pulak tengok aiman yang rajin tu
    cute lah duduk macam tu
    aiman macam bestfren mama
    selalu buat jugak cornflakes ni, budak suka , mak budak pun suka hehehhe

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: