Check up 21/11/2009

Hari Sabtu ada check up di Ayase Kosei Hospital. Kalau ikutkan secara rasmi ni check up yg ke2…sblm kedua ni ade jugak pegi tanpa appointment sbb ada masalah pasal bleeding skit hari tu kan. Alhamdulillah semuanya ok….baby pun dh semakin besar. Masa doktor scan tu dgr doktor ckp….yokatta ne..akachan daijoubu..lega sgt bile dgr…Sbb masa masuk je check up tu doktor tanye ade bleeding lagi tak..perut sakit tak. Mmg masalah bleeding tu dok ada lagi…tapi bukannya setiap hari…selang beberapa hari ada..kdg2 takde.Skrg ni baru perasan..bila berjalan jauh or buat keje lama sgt mmg keluar warna coklat gelap gitu.Kalau hari byk baring je kdg2 takde langsung.Hmmm…mmg sah le kena byk rest mcm yg doktor ckp. Kali ni doktor bagitau EDD (expected date of delivery)..dia ckp jatuh pada hari tanabata festival ..dalam 7/7 tahun depan…siap doktor tu buat gaya lagi pasal festival tu :-p

Dan kali ni jugak..doktor tu bagi ubat yg sama mcm hari tu…untuk 2 minggu…huhu…Bila ckp kat doktor..tak lalu nk mkn ubat tu..dia ckp kena habiskan takde pilihan lain..huhu. Lagi 2 minggu kena dtg lagi.Dlm 2minggu ni ada keputusan besar yg akan dibuat…hmmm..berat kepala memikirkan.Moga Allah permudahkan..Amin.

One response to this post.

  1. lawa nye view..tingin nk g sini

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: