Showa Kinen Kouen

Hari Ahad lepas breakfast terus kami ke Showa Kinen Kouen. Ada org tak serik nk berjalan ni..doktor suruh rest kat rumah..gi jln pulak :-p
IMG_7870
IMG_7871
IMG_7874
IMG_7889
bila ayah Aiman ckp one two three..haaa.start le dia buat posing gini..tak pun duduk atas jalan..konon nk posing la tu..byk sungguh gmbr dia pose camni :-p
IMG_7917
IMG_7927
IMG_7948
IMG_7953
IMG_7955
IMG_7967
tengah tunggu train..malas nk jln kaki dh
IMG_7996
IMG_7981
IMG_7993
IMG_8001
tak sporting punye anak..huhu..nk ambik gmbr pun tak boleh :-p
IMG_8017
nk ikut ayah gi toilet..muke tension sbb kena ikat balik :-p

7 responses to this post.

  1. Posted by mas on November 9, 2009 at 4:06 am

    aiman tue nk lagi dok kt stroller..amna pun dh tak nak..dia nk bebas…
    hehe…mcm2 aksi aiman amik gambo..yg dia xnak diambil gambo pn bnyk jugek..
    agk2 kalo dikire gambo aiman..dh beribu kot..hehe..

    Balas

    • Aiman mmg dr kecik diajar dok dlm stroller.Senang skit aku nk berjalan sbb takyah nk kejar2 dia..hehe.Kalau tak payah gak le nk shopping dgn dia..cemana nk beli brg kan…Gmbr Aiman mmg beribu kot ntah2 lebih..mase kecik dulu lagi la..boleh dikatakan tiap2 hari aku ambik gmbr dia hahahaha :-p

      Balas

  2. Posted by mala on November 10, 2009 at 4:26 am

    hehehehe.. kalo jln mmg laju jer.. kdg2 buhsan dok umah.. g jln2 dpt cuci mate..
    si aiman nak lg naik stroller yer.. anak2 akak dah tak nak diorg lg suker jln sendiri… yer lah dpt lari sana sini
    yg penat ibu ayah ler nak kejau…huhuhu

    Balas

    • haa..tu le bukan senang dpt berjalan..tambah pulak housewife mcm saya ni.sekali dpt keluar rumah..seronoknye rase.Aiman mmg diajar dok dlm stroller sejak dr kecik lg.dia dh biasa kot.lgpun kalau shopping dgn dia je mmg letak dia dlm tu..kalau tak cemana nk beli brg …xkuasa nk kejar2…hehehe

      Balas

  3. wah ida, ni ros ni….dari toyosu, lawa lah syouwa kinen kouen tu..cun sgt2,..kami baru nak gi sabtu ni harap momiji tu tak gugur lagilah…suke tgk roti kt umah ida ni, gebu-gebu, ros suke makan roti, suke buat roti…heehehehe btw omedetou ye dah pregnant, mesti aiman suke tu dpt adek nanti, ida, takpe ke ros panggil ida ni, ke prefer kak ida..heheehehee ros lahir tahun 82, kalau tak selesa bagitau ye, heheehehe

    Balas

    • tq..baru hari tu ros tanye bile nk tambah kan..hehe.tak kisah la panggil ida pun takpe🙂 haa..kalau sabtu ni rasa lagi elok kot pegi..sbb time kitorg gi tu dia mcm tak berapa lagi…nanti ambik gmbr byk2 ye..boleh tengok🙂

      Balas

  4. tulah ros pun ingat masa kt umah kak ita tu ros tanya ida, bila nak tambah, pastu terus dpt berita pregnant kt facebook , tumpang gembira bila dengar, kes same ngan ros gak ni ye, selalu kena tinggal, tulah kan nak buat camne hubby gi shucho, keje, kalau buleh nak ikut je kan…lagi-lagi klu gi oveasea, jeles je…kalau lah companyl eh support family sekali, dah lama ros kemas baju ikut ha hahahaa..nanti kalau jalan-jalan area tokyo jemput lah datang toyosu ye….

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: