Ceritaku hari ini…

Mesti org dh bosan tgk entry kimchi nabe itu..haha…baru nk update🙂 Hari Selasa keluar bawak Aiman main kat taman.Kesian dia terperap dlm rumah je. Ni jela tmn yg dekat dgn rumah.Aiman happy sgt dpt keluar main.Bukan senang mama nk lepaskan dia main gitu.Kalau dekat depan rumah ni nk main2 bahaya skit..sbb dekat dgn jalan dan agak bukit skit..kalau dia lari mmg terus turun bukit..bahaya kalau ada kereta laju lalu-lalang…dan mama dia pun tak terkejar Aiman yg sgt laju ni :-p Takpela Aiman seminggu beberapa kali je kita keluar..sejuk skrg ni..tak elok dok kat luar lama2 :-p
CIMG8069
CIMG8068
dah penat main..ambik air kotak minum
CIMG8074
CIMG8075
Smlm msk salmon spaghetti aje.Lepas tu buatkan nugget ayam frozen dan roti canai frozen utk bekalan bila kemalasan melanda. Hari Rabu buat cucur badak..buat frozen jugak :-p Tadi perapkan ayam utk dibuat sate.Pagi tadi la tanya ayah Aiman..nk mkn ape hari ni..sekali dia jawab sate..huhu.Tu yg aku malas nk tanye tu..kang keluar la menu yg memerlukan masa nk membuatnya hehe..Mana sempat nk buat hari ni sate…ckp kat dia sbb sate nk kena perap dulu..kalau esok sempatla..tu yg perap hari ni..esok bolehla mkn..nasi impit pun dh buat siap2..kcg je belum proses lagi…..

Next week hari Selasa mcm ada public holiday kat kalendar tu…Tapi mcm takde maknanya. Sebab ayah Aiman nk kena outstation lagi..huhu..dlm 2mlm kot…huhu..sgt tak suke kena tinggal2 ni..tapi nk buat cemana keje. Tapi kalau tak jadi pegi bagus jugak :-p Siang takpe..mlm2 tu..agak ketakutan skit hehe..nasib ada hero kecik Aiman🙂

Hari ni msk laksa n buat muffin orange..tp gmbr x ambik pun..mengantuk la sgt2 ni.Aiman skrg ni mmg tak tido siang ok…Dr pagi sampaila ke mlm kang dia dok aktif buat mcm2..adoila..Aiman jgn seksa mama. Kehebatan terbaru Aiman skrg ialah memanjat peti ais ok.Peti ais tu tpt frozennya kat bwh ..yg tpt sayur kat atas..Hari tu dh nmpk dia dh masuk dlm peti ais tu..dah letak dua2 lutut kat situ..Dah psg lock dah kat peti ais tp dia boleh bukak..mcm kena letak selotape je huhu

Esok ada appointment klinik gigi…selain dr tu takde ape2 plan pun.Cuma berharap ayah Aiman dpt luangkan lebih masa dgn kami sbb next week nk kena tinggal…huwaaaa!!!!!!

4 responses to this post.

  1. Posted by amir5656 on Oktober 30, 2009 at 9:31 am

    salam
    nak tanya ni,dari aritu asyik dok cerita pi klinik gigi,tak sakit ka kalau palam gigi?
    saya penah la stakat cuci gigi kat sni
    tp kalau palam takuit la plak
    haha

    eh sori,tiba2 komen
    silent reader ja sblm ni
    ngehe

    Balas

    • wsalam…palam gigi tu apa..tampal gigi ke hehe..
      setakat ni yg saya kena tampal ok je..sbb dia letak ubat thn sakit
      kalau kena cabut lagi sakit rasanya ..sbb dh penah kena cabut gigi hahaha

      Balas

  2. Posted by amir5656 on Oktober 30, 2009 at 9:47 am

    oo tatau eh palam tu apa
    eh bukan org kedah ka
    aah tampal gigi la kot
    oo tak sakit lps ni buleh la selalu mlawat klinik gigi depan u ni
    haha

    Balas

  3. tak pa ida..nnti belajaq bahasa kedah ngan anuar yer..maklumlah huby oghang kedah kan..:)

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: