Cuti Hari Minggu

Menu hari jumaat
IMG_7753
roti canai
IMG_7756
gulai ikan buri
IMG_7757
popia goreng
Sila lah cuci mata dgn gmbr2 ini..Aiman dan buah nashi
IMG_7748
IMG_7749
IMG_7750

Hari Sabtu..lepas breakfast kami ke klinik.. 3 org sekali jumpa doktor sbb tiga2 selesema batuk. Aiman seperti biasa la..dia takmo bukak mulut n menangis..nasib dia tak buat uwek uwek dia tu :-p. Dlm pukul 10 lebih baru settle semua..ramai org kat klinik sbb skrg ni ramai yg kena influenza..risau jugak.
CIMG8046

Lepas tu kami gi jln2 kat taman..sbb belum pukul 11 restoran belum bukak nk gi makan.hehe.
CIMG8020
CIMG8017
CIMG8024
CIMG8025
CIMG8030
CIMG8033
daun yg dh bertukar warna menandakan musim luruh..lihatlah anakku yg dh lari sejauh itu..huhu..semput la nk kejar..
CIMG8038

Dah penat berjalan..gi mkn kat Saizeriya
CIMG8041
CIMG8044
CIMG8043
CIMG8042

Dah habis makan…singgah beli brg dapur…balik rumah..makan ubat n tido..hehe. Ptg tu buat oden..teringin nk mkn..sejuk2 ni sedap mkn ni..
IMG_7761

Hari Ahad…dok rumah sampai petang..Lepas maghrib ke Hon Atsugi gi kedai kain..Gi naik kereta je..beli kain nk buat quilt la kononnya.Tak tau bila nk start buat..hehe. Tengokla hari2 yg tak berapa nk sibuk boleh la buat skit2..lama2 nanti siapla🙂 At least ade jugak hasilnya. Takkan asyik nk buat keje rumah…masak..jaga anak….sesibuk mana pun kite kena curi2 masa buat benda yg kita suke..betul tak🙂 Tengok org ade anak 2-3 pun mampu buat mcm2 bisnes menjahit kat rumah..cemana dia bahagi masa tu..hehe..kesimpulannya pandai2 le bahagi masa..dan kena la korbankan skit masa disiang hari iaitu jgn tido siang🙂 Nasib baik la bukan jenis tido siang..kalau x sihat je kena tido jugak disiang hari tu…

Ni la wajah budak yg berumur 2 tahun 10bulan lagi 2 bulan masuk umur 3thn🙂
IMG_7768

6 responses to this post.

  1. Posted by rose_safar on Oktober 19, 2009 at 2:13 am

    hahhahahahahaa…gelak guling2 tgk gbr Aiman dan buah nashi dkt dada tu…rela ja ayah dia wat cam tu…..

    Balas

  2. huhu aiman kene buli lagi.oden tue soup ape ida?

    Balas

  3. Posted by ilhamzamry on Oktober 21, 2009 at 7:46 am

    suka tengok aiman gelak nampak gigi ekkk, sweet macam mama dia
    tapi pic mama tak nampak lah, nanti tempek pic mama sekali yek..heheh

    Balas

  4. Posted by fazilyahaya on Oktober 21, 2009 at 8:04 am

    nak merasai pergi negara matahari terbit….🙂

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: