Menu berbuka hari ke-13..

Menu hari ni dh pun siap dimasak..tp xtau la apa rasanya..laksa,agar2,roti + daging burger..air soya bean je.Boleh dikatakan tiap2 hari berbuka minum soya bean..hehe..senang..beli dlm kotak tu je..tambahkan gula je๐Ÿ™‚
laks
Tghari tadi berjaya jugak ke Asia Shop yg jauh itu memandangkan cuaca hari ni agak cerah. Dapatla beli laksa,serai..dan makcik kedai tu pulak bagi 1peket daun limau purut dgn 2 peket daun sweet basil..wah..byknye makcik ni bagi aku huhu..takpe..takpe..ckp arigatou jela๐Ÿ™‚
A
Lepas tu singgah ke supermarket kecik ‘UOSITI’.Kat sini mmg murah2 brg dia..tp jarang nk gi sbb selalu org ramai,jauh n kedainye agak sempit..susah nk tolak stroller dgn si Aiman dok capai brg2 kat situ..tp tadi masuk jugak sbb org x berapa ramai…beli lauk-pauk sbb dh nmpk murah tu beli la byk..lepas ni byk hari takyah keluar rumah haha :-p Smlm ayah Aiman dh borong sayur..hehe
B
cukupla kot..time berbuka je mkn lauk-pauk ni..sahur kitorg mkn roti je๐Ÿ™‚
Oh ye..semalam ada org NISSAN dtg ambik kereta utk service. Hari ni katanya nk hntr balik..(tgh dok tunggu ni).Lepas tu org tu ade bagi mouse kereta FairladyZ ni hehe..sgtla comei..Aiman asyik dok ambik main je haa :-p cemana nk guna camni :-p
kecik

12 responses to this post.

  1. Posted by eza on September 3, 2009 at 8:57 am

    wow…leh jadi gila aku tengok masakan ko ni ida oit….
    sedapnyer…..

    Balas

  2. Posted by ijan@2 aka ummihakimi on September 3, 2009 at 9:02 am

    wah…lauk2 semua sedap2 belaka… cam beli je gayanyer..tpi air tangan sendiri.. memang best gilew..

    Balas

  3. Posted by murni on September 3, 2009 at 10:39 am

    agar2 apu tu kak ida cam menarik jek kaler die. Ya Allah murahnye ikan udang sotong tu. bestnye ade kedai murah dekat umah.

    Balas

  4. menu ida nie pelbagai .. kalah kami yg asyik ke param manjang ..heh..heh..๐Ÿ˜‰

    Balas

  5. waaaaa…untung abang nuar.. dapat makan makanan yg lagi best dr kat bazaar ramadhan.. rindu aa nak makan masakan kak ida..hihi.. raye nnt tak buat open house kek kak? =D

    Balas

  6. ida balik aloq setaq dulu atau grik dulu..

    Balas

  7. pandainya ida jahit..akak jeles tau…..kat sini kalau jual tu..jota2

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: