Takde tajuk

edit family
Sangat happy hari ni. Sebab hubby dh pun balik mlm td…lagi satu..dia tak jadi gi Kyoto..hehe.Kalau tak kena tinggal lagi la kami hehe. Nasib baik dia tido 1 mlm je hari tu. Tak lena tido dibuatnya saya..huhu. Bukan sebab ape..takut tu mmgle. Nasib baik Aiman selalu mengekor mama dia gi mana. Lepas tu boleh pulak mlm tuu..jumpe anak lipan atas tilam..nasib la cepat2 bunuh dia huhu. Dah jadi takut nk tido sbb takut lipan dtg lagi..huhu. Padahal siangnya dah angkat tilam semua tukar cadar baru. Musim panas mcm skrg ni semua serangga nk masuk rumah..huhu.
PhotoFunia-7ba948
Pagi tadi baru perasan..Aiman nk tumbuh 2 gigi geraham lagi. Patutla dia suke menggigit baju dia kebelakangan ini..huhu. Mmg habis la baju dia semua dia gigit. Sampai berlubang2 dan jadi keras bahagian yg dia gigit tu..huhu. Baju pakai kat rumah le byk yg teruk. Nasib baik baju2 kat rumah yg murahan aje…ala..baju berjln pun murahan jugak muahaha..x kuasa nk beli mahal2. Maklumla..musim bertukar..budak pun cepat membesar.Tahun ni punye baju summer/winter/autumn/spring..tahun depan belum tentu dia muat pakai dh. Baju autumn dgn spring kot boleh pakai yg sama. Org tua ni nasib la dh tak membesar…kalau membesar pun sbb gemuk je kot hehe..penat nk tukar baju..penat nk kemas baju.Tiap kali musim bertukar..lipat baju simpan dlm kotak..keluarkan baju lain pulak..hehe

Skrg ni malas nk letak gmbr makanan..sbb malas nk ambik gmbr hehe. Angin rajin belum dtg :-p .Sibuk menjahit embroidery..sambil melayan game kat facebook dan sambil dikacau oleh Aiman…haha…Ni dah 3 hari tak buat bentou kat ayah Aiman..esok kena start balik la.. :-p

One response to this post.

  1. Posted by mas on Julai 30, 2009 at 6:32 am

    dah lamer x melawat blog ko nie…cantek..i like it..
    aiman nmpk sgt comei..future astronaut…2026 maybe…amin…

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: