Aiman & menu….

Haaa..mcm lama je tak update hehe. Ni la keitai ku yg telah berjaya dijahanamkan oleh anakanda tersayang..huhu. Aiman gigit..sampai jadi mcm ni. Terus xleh guna..huhu..Bg sapa2 yg nk menghubungi…kalau ade hal penting…bole hubungi ayah Aiman ye..no kami sama..cuma no last kena tukar 1..sbb no saya 2..hehe. Call rumah pun boleh.Maka bermula la hidup tanpa keitai (hp). Sblm ni boleh je kan :-p. Smlm ayah Aiman lupa bwk balik hp dia..so,takde alarm le kami..jam yg leh set alarm ntah kemana. Nasib baik terjaga sendiri..hehe..sempat la buat bentou..buat breakfast seperti biasa. Sbnrnya bukan elok pun set alarm pakai hp..tmbh2 kalau letak dekat dgn tempat kita tidur..tp..dok buat jugak kan :-p. Lgpun mlm td tido awal skit dr Aiman dan ayahnya. Aiman poo poo pun x sedar..ayah Aiman yg settlekan..hehe.Takpela..dia dh biasa buat semua tu sejak Aiman dlm hospital lagi..hehe. Masa berpantang dulu pun..bila bab2 tukar ni mmg dia bgn jugak tgh mlm utk tolong..mama Aiman cuma bg susu aje🙂
CIMG7783
Kebelakangan ni Aiman sgt susah nk tido siang..kalau tido pun dh petang2 gitu..pukul 6ptg..huhu..Hari tu tido pukul 7pm..7am baru bgn..hehe.Tu dh letih sgt la kot. Kdg2 dia tertido sendiri time main2 tu.
IMG_6014
ni pic beberapa hari lepas.dia tertido atas sofa. Patutla senyap..tp tule..dh pukul 6ptg.Tido pulak atas baju yg baru diangkat dr jemuran..hehe.
Ni pun pic Aiman tido..beberapa hari lepas dan smlm
IMG_6023
IMG_6032
posisi tido mcm ni..dr kecik2 lagi..hehe..sampai skrg dia dok amalkan lagi..haha
CIMG4723
CIMG4800
sama kan..hahahaha :-p
Ni pulak menu2 beberapa hari lepas..upload sekali gus je..malas :-p ada kari kambing,roti canai,sambal belacan,kangkung,muffin coklat,soumen,soba,sup sayur…
IMG_6015
pagei
pagem

One response to this post.

  1. Posted by murni on Julai 9, 2009 at 3:17 am

    maira pun sama, sekarang petang2 jarang tido. kalo mak die tido pun die dok main sorang2. tapi kalo tak tido siang, malam awal la tido. budak2 baya derang ni main jek keje kan. tak larat nk mengemas umah.

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: