Cerita Weekend :-)

Hari Sabtu
Pagi tu, kami ke Sagamihara Park. Saja bawak Aiman jln2 main..exercise skit kaki ni. Lama x dpt keluar rumah sbb asyik hujan je. Semua gmbr menggunakan kamera kecik saje hehe :-p
CIMG7725
CIMG7727
CIMG7729
CIMG7732
CIMG7726
CIMG7733

CIMG7735
Aiman nmpk happy sgt dpt main2 mcm tuu🙂
CIMG7736
Bunga lily pun ade..cantik dan wangi
CIMG7739
CIMG7741
CIMG7746
CIMG7749
CIMG7750
CIMG7751
CIMG7756
Dah habis jln2 kat situ,kami pun ke supermarket utk beli sayur2 dan ikan. Tiba2 rase lapa..ayah Aiman ajak mkn dulu🙂
CIMG7761
CIMG7762
yg ni mama Aiman punye..set soba +nasi+sashimi (ikan iwashi(sardine))
CIMG7764
ayah Aiman punye..soba+nasi+unagi (belut)
CIMG7765
Aiman punye ambik mini tendon..byk dia mkn🙂
CIMG7766
dessert…
Hari Ahad
Hari Ahad ..lepas zohor baru keluar. 1st gi cuci kereta kat stesen minyak JOMO. Sementara menunggu..
CIMG7773
CIMG7776
dapatla Aiman main2 toys dan kaler gmbr yg ada kat situ hehe
CIMG7770
ayah Aiman dok atas kerusi massage..wah wah..sedapnye dia..dan mama aiman pun tumpang le sekali hehe..
CIMG7771
CIMG7774
nk bace magazine pun boleh..cermin mata pun ade disediakan..pilihla nk power yg mana :-p
CIMG7775
nk air sile bayar dan buat sendiri ye :-p
lepas tu kami gi home center..mama Aiman beli anak pokok rosemary dgn basil.Senang nk masak..petik aje. Lepas tu gi Nishi Matsuya..beli baju Aiman skit (asyik2 beli baju Aiman ye..huhu :-p)
CIMG7777
dan terus balik….penat…

Ada 1 benda nk cerita…hari Sabtu tu Aiman dh berjaya menjahanamkan hp mama dia. Dia gigit hp tu sampai terus gelap skrin dia..huhu. So,pada sape2 yg call ke msg ke..mintak maaf ye..huhu😦

3 responses to this post.

  1. wah entry berjalan penuh yer ida .. sana skrg musim panas ker ida .. tgkaiman bersinglet elok jer .. he..he.. alahai kena tukar hp baru ler ida😉

    Balas

  2. adusss…ape dh jd keitai mama aiman ni…alahaii kena pau keitai baru ni…

    Balas

  3. Posted by n.shu on November 25, 2009 at 10:35 am

    wah… bertuah nye akak dapat berjalan2 luar negara..
    sbenanye nak tgk popiah jer.. tapi dah terlajak sampai ke Jepun dah ha..

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: