Aiman dan kawan

Petang2 kalau cuaca elok selalu bwk Aiman keluar jalan2 dan main kat luar. Main ape je dia..dpt lari2 pun dia dh happy dah.Kdg2 time petang Aiman main dgn abg rumah hujung tu. Nama abg tu Kasumi…depan tu ada lagi nama ape ntah..x dpt nk tangkap pasal dia ckp laju sgt..haha..tp mmg dok dgr mak dia dok panggil Kasumi. Umur dia 6thn. Dia pun selalu main sorg2. Tp agak byk ckp la budak ini. Semua dia nk cite..budak besar tu kan..paham2 le. Hari tu dh kata kat dia mama Aiman ckp x pandai sgt..tp try dok tanye mcm2 kat dia..mcm2 pulak dia nk cerita hehe..dia kata hari sabtu dia cuti..xgi sekolah…dok tanye aiman suke tu suke ni..huhu. Petang2 bila nmpk Aiman dia selalu dtg nk main dgn Aiman. Aiman pun ape lagi..semakin mesra alam dah anakku itu. Dulu kecik2 nmpk dia mcm selalu takut dgn org..tp makin besar ni alhamdulillah dia yg nk gi kat org kot haha. Nampak mcm dah besar sgt anakku itu..huhu.
CIMG7710
CIMG7711
CIMG7712
CIMG7713
CIMG7714



8 responses to this post.

  1. Posted by murni on Jun 30, 2009 at 11:21 am

    bestnye aiman ade kawan nk main2 petang2.. soh mama tambah kawan untuk aiman la plak, hihihi

    Balas

  2. wahhh seronot2 aiman dah ade kawan..mama aiman pun ade kawan,tak lama lg aiman mesti teror nihongo nih..

    Balas

  3. aiman ada kwn… auntie igat ramai ler kwn aiman 1 jer…nak kwn lg tak meh kwn dgn anak2 auntie…

    Balas

    • tu je satu2nya budak kat apartment kecik ni..yg lain sume takde anak..hehehe..dulu ade sebelah rumah budak pompuan tp dh pindah🙂

      Balas

  4. Posted by Kak Sue on Julai 2, 2009 at 3:37 am

    dah ada kawan yee…ni mama aiman kena rajin2 la bw aiman main kat luar…dia dh start pandai bersosial..hehehe

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: