Weekend

Hari Sabtu kami ke rumah Aisha. Terima kasih sbb masakkan lunch..nasi ayam yg sedap itu🙂. Lepas tu kami ke IKEA..kami x penah lagi gi IKEA kat sini walaupun dh lame bukak..hehe.Jln2 cuci mata aje..ramai sgt org :-p .

Hari Ahad..lepas Zohor baru kami keluar. Gi Atsugi beli daging/ayam halal. Lepas tu ingat nk gi mana2 kouen..sbb ade bwk bekal nasi goreng nk mkn hehe. Tiba2 lepas beli daging ayah Aiman kata..jom kite picnic tepi sungai..haha. Terus la pegi mkn kat Aikawa. Tak penah lagi sampai sini..cari dlm map je..jumpe signboard. Nmpk ramai jugak org kat sini..ada yg dok berbbq,mandi,pancing ikan. Mcm best jugak tpt ni..sbb ade pokok2..redupla sikit panas2 mcm ni.
IMG_5585
IMG_5588
IMG_5593
IMG_5594
IMG_5596
jernih jugak airnya
IMG_5598
IMG_5606
IMG_5610
IMG_5616
Aiman nmpk x puas main batu tu..nk main lagi tuu..hehe..nanti kite dtg lagi ye..boleh ajak auntie2 dan uncle2 yg lain join sekali🙂
Lepas tu kami ke Sagamihara Kita Park. Tak penah gi lagi park ni..selalu gi Sagamihara Park aje. Ok jugak kat sini..tp takdela besar sgt.Bolehla bwk Aiman lari2..Ada bunga ajisai dan bunga iris
IMG_5620
IMG_5629
IMG_5690
IMG_5635
IMG_5641
IMG_5650
Jalan2 lagi nmpk ada tmn rose…
IMG_5662
IMG_5665
IMG_5679
tu jela aktiviti kami. pukul 4.30ptg dh sampai rumah.Seronok.Maklumla..lama x keluar rumah.Aiman pun sama.Sbb skrg ni asyik hujan je…Minggu ni ayah Aiman kembali sibuk….terima kasih sbb bwk kami keluar..kalau tak mmg stress asyik jln dlm rumah je :-p.Gambar sepenuhnya boleh tgk kat http://zaidatulazra.fotopages.com

4 responses to this post.

  1. wahh ida bestt ye…jom ida buat bbq ke kt sungai tu, jomm la…best best, leh main air sungaii tu..

    Balas

    • haa..tu le..lenkali kite gi..baru jumpe smlm sungai ni..ramai jugak org bbq kat situ…hehe..best kan main air panas2 mcm skrg ni..nasib x bwk baju smlm..kalo tak mmg dh terjun dh mandi :-p

      Balas

  2. bestt ye sungaii ituu..hihi..ida, jom la buat bbq kt situ ida..mesti best kan, leh main sgai iteww juga..hihi..jommmm..

    Balas

  3. wah…bestnye k.ida..gmbor2 pn cntik..huhuuh…bila la merasa nk g sane…

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: