Selamat menjamu mata…

Semalam buat nugget ayam ni. Teringin nk mkn. Serbuk roti tu pun buat sendiri drpd roti yg buat sendiri jugak..huhu.Byk sungguh benda kena buat.Patutla rasa lama dok kat dapur :-p
IMG_5548
Hari ni pulak cuma buat roti canai..ayah Aiman yg mintak nk mkn
IMG_5554
Lepas tu tadi buat kek marble ni..teringin pulak nk mkn..haha..bykla sgt teringin.Lagipun esok cuti mesti akan ada tukang mkn nanti :-p .Saja letak serbuk koko byk sbb org kat rumah ni semua hantu coklat..Aiman pun dh mkn byk dh tadi..x sempat2 nk potong td dia dh korek dulu huhu :-p
IMG_5558
Selamat berhari minggu buat semua.Esok nk pergi gunting rambut :-p yeahh!!

6 responses to this post.

  1. ida…nugget ayam tu buat mcm mane?? ada resepi tak??

    Balas

  2. salam..br 1st time masuk web akak =) kebetulan sy pon br tadik dok blend leftover bread buat bread crumbs =) dok merantau nih macam ni laa kan. letaklaa resipi nih, leh terai!

    Balas

  3. salam..br 1st time masuk web akak =) kebetulan sy pon br tadik dok blend leftover bread buat bread crumbs =) dok merantau nih macam ni laa kan. letaklaa resipi nih, leh terai

    Balas

  4. Posted by Kak Sue on Mei 31, 2009 at 6:38 am

    Tk pe..walaupun semua kena buat sendiri..masa ni la nak mengasah bakat yang ada. Balik sini buka la kiosk makanan kat Alor Star ke supaya akak boleh pi..hahaha.

    Balas

  5. Aduhhhh..sedap mata memandang kuih2 tu yea….

    Balas

  6. Posted by wan on Jun 1, 2009 at 3:13 am

    ida jangan lupa letak resipi camne nak buat nugget ayam.cara2 n bahan2 sekali tau.

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: