Tag dari Fith

Kami ni jarang ambik gmbr sama2..psl malas nk suruh org ambik dan malas nk usung tripod :-p mana yg ada jela ye

2005-2006
Ni gmbr masa kawin..gmbr tak canggih mcm org lain pun..hehe
9171388
yg ni lepas akad nikah..masa ni kali ketiga bersua muka ok hahaha
ggfff
majlis di rumah saya
sempat-lagi-bergurau-mesra
majlis di alor setar..gmbr candid je pun.. :-p
Lepas seminggu kawin..terus terbang ke jepun….honeymoon sampai la skrg..hahaha…
amboimesranya
gmbr ni selepas sebulan kawin…rabu rabu ne🙂
depan-Cinderellas-Castle
setelah 5 bulan berkahwin
DSC00681
setelah 7 bulan berkahwin..tgh pregnant time ni tp tak tau sbb belum check :-p
DSC01248
4 bulan pregnant
DSC01389
5 bulan pregnant
elehmalu2-lak
ni masa pregnant 35weeks..sempat lagi gi Hakone..hehe
2006-2007
Kat bawah ni pulak masa 2nd year kami berkahwin..dh ada Aiman dh
hh
masa ni Aiman 7 bulan
one-happy-family
ni masa aiman 11bulan

2007-2008
19109768
di Nagano
leuven111
di Leuven,Belgium
IMG_1240
27 Ogos tahun ni genapla 4 tahun kami berkahwin..ada lagi beberapa bulan je lagi…yg pastinya..kalau tengok gmbr dr mula hingga akhir..size badan kami bertambah2..kah kah kah…. :-p
Sapa yg nk buat silakan la ye letak gmbr anda…sekian…

4 responses to this post.

  1. Ida,
    rabu2 da ne…
    biasa laa tu,makin lama makin bertambah saiznya.klau dua2 naik takper,jgn sorg je,hahaha.

    Balas

  2. kalau pasal saiz tu mmg standard la…nak kembang senang aje rasanya..nak kuncup tu..iskk payah tu..maklum le..rabu rabu..hehe

    Balas

  3. Fith~hehe..kami dua2 org naik..haha

    HE~haa..tu le..senang je nk kembang..nk kuncupnye tu payah :-p

    Balas

  4. kita pun makin mengembang ida …. suka tgk gmbr2 travel ida nieh… love 4everrrr ida😉

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: