Weekend

Hari Sabtu…pagi kami ke Hirukawa Clinic di Ayase..gi check Aiman yg selesema dan mama Aiman yg gatal2 kat kelopak mata..gatal sampai menggelupas kat kelopak mata tu..sakit dan pedih..merah2 pulak tuu…dptla ubat mkn dgn ubat sapu.Ni semua sbb mkn udang hari sebelum tuu..Mmg dah lame x mkn seafood sbb selalu gatal2..tiap2 pagi dgn time nk tido asyik bersin2 mcm org selesema gitu..akibat resdung la gitu..huhu..tp hari Jumaat tu..buat bentou mee goreng kat ayah aiman letak udang..ade lebih..mkn la mee tu..udangnye mmgle tak mkn..tp air udang tu kan mesti dh kena kat mee tu..huhu
CIMG7576
CIMG7578
CIMG7580

Lepas habis check semua dpt ubat..terus singgah kat Koryo Park kat Ayase…tengok bunga Rose.
IMG_5330
IMG_5341
IMG_5356
Aiman nk petik bunga..haaa
IMG_5363
IMG_5364
IMG_5368
IMG_5386
IMG_5394
IMG_5398
IMG_5407
Lepas tu kami balik rumah dan terusla msk utk lunch.Ada kwn ayah aiman dtg..lunch sini..lepas tu kami ke kedai daging di Atsugi dan terus hantar dia balik. Aiman sgt suke ye jumpe auntie ni..siap panjat2 belakang auntie lagi..terkejutla kami..psl dgn yg selalu jumpe takde pulak dia buat gitu..hehe

Hari Ahad pulak..hujan dgn angin ribut..takut je dgr bungi angin tuu..Apa yg kami buat kat rumah??…Aiman sibuk tengok kartun kat pc…
CIMG7588
Ayah Aiman….sibuk buat keje kat laptop…
CIMG7590
mama Aiman….kebosanan…hmmm…buat apple pie..lepas tu tengok tv dan mkn..makan jela dh semua org sibuk aje..hehe
IMG_5413

3 responses to this post.

  1. Posted by umiesafa on Mei 18, 2009 at 1:10 am

    ida cantiknya rose tu. tlg tanya kat ayah aiman apa makna attashinchi….ada kartun jpn selalu ytg kat tv3

    Balas

  2. sama lah kiter pon x leh mkn seafood mesti gatai mate lps tu asyik bersin2…..
    cantek2 nyer bunga ros….
    nak pie sikit…

    Balas

  3. alahaii ida pun sama yek..kena pantang udang la pasni kan…take care okay…

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: