Menu hari ni & tanamanku…

Hari ni rajin update. Ada tag dr Fith..esok saya buat ye..tengah dok godek2 cari gmbr hehe :-p
Pagi tadi buat bentou nasi goreng je untuk ayah Aiman..simple aje..
IMG_5415
Lepas tu..msk ni..mlm nanti ayah Aiman mkn ni jela..bihun sup tulang
IMG_5431
Baru je siap pandan bread ni..konon nk buat bun pandan..tp mls le nk membentukkan bulat2..campak aje semua dlm breadmaker tu..buat mcm roti biasa cuma air tu letak air pandan le..hehe..lepas tu buat seri kaya ni..lepas le untuk breakfast esok.Pagi esok cuma bangun untuk masakkan bentou aje..hehe..jimat masa.. :-p Kelam-kabut tau bgn pagi2 nk buat breakfast dgn bentou ayah Aiman….kalau buat roti2 ni cepat le sikit sbb dh pepare siap2 kan..
IMG_5437

Tghari tadi masa siram pokok kat luar..baru perasan pokok ichigo/strawberry dah berbuah la..hehe..tp x manis pun..haha
IMG_5418
IMG_5419
pokok kesum pun dah naik balik daunnye..kiranya tak mati le masa winter hari tu..hehe..yatta!! Okla ..sementara Aiman tido ni..nak gi iron baju..esok ayah Aiman kena pakai suit le pulak…kena iron baju siap2 berpasang2..kalau Aiman jaga kang dia mengacau…. :-p

7 responses to this post.

  1. Posted by wan on Mei 18, 2009 at 9:11 am

    wah ida tanam strawberry la.best nampak bun tu

    Balas

  2. wah ida tanam pokok kesum ye.. best tgk

    Balas

  3. Posted by alin on Mei 18, 2009 at 1:01 pm

    wah strowbery best nyer…bak sikit kak ida

    Balas

  4. Posted by dillanasir on Mei 19, 2009 at 5:58 am

    best nye baca kisah ida..trase best jd seorang perempuan..

    Balas

  5. tgk gebo betol roti tu ida oit

    Balas

  6. aduhh segannye tgk org tu kemain rajin lg memasak apatah lg brcucuk tanam..kite ni..ampehhhh…oder je tauuu! huhuhu

    Balas

  7. wan~bukan saya tanam..org lain tanam..dia bg kat saya…hehe
    kak ita~aah..tnaam dr thn lepas lagi..nasib x mati time winter hari tu..
    alin~masam le strawberry tu..beli lagi manis hehe..nk meh le sini
    dillanasir~hehe..ye mmg best jd perempuan :-p
    s2m3r~hehe…gebu psl breadmaker yg uli dan buat..hahaha
    gee~org dok rumah keje ni jela boleh buat gee oiii..hehe

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: