Tag dari Izan

Ni tag dr Izan. Nanti kalau tak buat dia merajuk pulak..hehe :-p

Memula upload gambar kahwin yang paling korang gemari…

e794bbe5838f-019
1. Nyatakan 4 sebab mengapa korang suka dengan gambar di atas.

-Suke sbb nmpk lain dr gmbr lain..elok skit dr gmbr lain. Utk pengetahuan semua..masa gmbr tu diambil..itulah kali ke5 saya tengok si dia..haha.1st masa 1st date,2nd masa hari raya dia dtg ke rumah,3rd masa akad nikah,4th mlm selepas akad nikah….. :-p Betapa malu2 nye kami pd waktu tu..mana ada masa nk dating2 mcm org lain haha :-p

2. Bilakah tarikh pernikahan korang dan di mana?

-27/8/2005 di rumah mak bapak saya kat Gerik, Perak

3. Apakah warna tema majlis perkahwinan korang???

-hijau..sampai kebilik pun hijau..family pun pakai hijau..bunga telur hijau..hijau lumut kot kaler ni ye..

4. Mengapa korang memilih si dia tuk dijadikan teman hidup???

-ada keserasian antara kami berdua..rupanya kami ni byk persamaan hehe..hanya kami yg tau :-p

5. Nyatakan harapan korang dengan ikatan perkahwinan ini.

-Moga berkekalan hingga ke akhir hayat…

6. Tag 6 orang lain tuk buat tugasan ini..

-Aisha ibu Aina
-Fith mama Rafiqh
-Ijan Ummi Hakimi
-Diana Mama Adam
-Kak Eza
-Mala

Saya x sempat nk letak comment kat blog2 anda ye utk bgtau tag ni. Sibuk nk berkemas ni..hehe..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: