Weekend

Hari Sabtu hujan. So,kami dok kat rumah..tengahari baru keluar ke Atsugi..gi beli ayam,daging,beras. Dok masak2 je la..hehe.
cimg7456
img_4465
img_4464
img_4460
img_4474
Burger ni roti je buat sendiri..daging burger beli kat kedai halal :-p

Hari Ahad, awal2 pagi kami ke Chicibu,Saitama. Lepas subuh mmg tak tido dah. Buatkan burger dan goreng kuih kasturi utk bekal. Pukul 5.40pagi gitu dah bertolak…hehe..awalkan. Kami mmg biasa keluar awal2 gini..biasala ayah Aiman..tak suke lambat2..sape nk ikut kena la bgn awal jugak kan. Bukan ape..kalau gi awal..balik pun awal..takde la penat..cuma mungkin mengantuk jela..kesian kat driver la..hehe
img_4507
img_4511
img_4532
Untuk full gambar boleh tengok kat sini http://zaidatulazra.fotopages.com
on the way nk balik kami singgah kat Kawagoe..kat sini byk bangunan lama…ramai jugak org kat sini
img_4571
img_4604
img_4597
Gambar full tengok kat fotopages ye..malas nk upload semua hehe…sekianla..aktiviti weekend kami..

2 responses to this post.

  1. hi ida..akhirnya fiza dh leh masuk dh blog ida..fiza nyer blog pun dh ok..wow canteknya view…sangt la pink bunga2 tuh..luvly…

    Balas

  2. Posted by M@L@ on April 28, 2009 at 1:33 am

    puas ida kat sana tgk mcm2 jenis bunga yer….
    mcm color ada yer…nape lah kat malaysia x der musim bunger??hehhehehehehe

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: