Sakura @ Shonandaira

Hari Sabtu kami ke Shonandaira. Nak pergi tengok sakura. Dalam pukul 8pagi dah keluar rumah.

page1

ni mangga yg couple2 dok letak kat situ..ala2..kau kunci hatiku la.. Dulu ade byk sgt..mesti org dh buang kot sbb byk sgt..hehe. Ayah Aiman dok gelak je bace ayat2 yg ada kat mangga tu

img_3844

Lepas tu ayah aiman kata nak gi kat park kat Hadano. Tapi terlepas sampai ke mana ntah. Tukang tengok map ni ngantuk…sampai ke Country club mana ntah…sampai kat jalan kecik2 je Lepas tu nmpk kat area tu pokok sakura dia rendang2 je..jenis lain sikit. Nmpk org mcm ramai gi ambik gmbr kat situ.Kami pun menyibuk la sekali..alang2 dah x jumpe tempat yg nk gi tu..hahaha..Tapi cantik le sgt sakura  kat situ tu…

page11

page2

Gambar penuh boleh tengok kat http://zaidatulazra.fotopages.com

Lepas tu kami singgah kat kedai sushi..dan balik ke rumah…🙂

3 responses to this post.

  1. Posted by M@L@ on April 6, 2009 at 6:20 am

    dah lama nak tanyer pokok sakura ni tak klr daun ker biler time berbunger.. penuh dgn bunger jer.. cantekkkk sgt2…

    Balas

  2. time kembang mcm ni belum keluar daunnye..tak lama lagi keluar la daunnnya dan bunga pun gugur la

    Balas

  3. cantik sangat tengok bunga sakura ni bila kembang banyak pokok….

    bila la dapat peluang macam ida ni yer??!!

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: