Sagami Sansen Kouen, Ebina

Hari Ahad…lepas lunch kami keluar ke Sagami Sansen Kouen,Ebina. Last year pun..dlm sibuk2 berpindah rumah kami sempat dtg sini sekejap. 

Ramai sangat org…view pun sgt cantik..

img_40231

 img_4010

page3

page12

Lepas tu kami ke Ayase. Nak singgah beli sesuatu..ambik la gmbr sekejap kat Ayase City Hall.Ayase ni tempat kelahiran Aiman hehe.Kalau dulu leh jln kaki je dr rumah sbb dekat sgt2.

page31

Gambar penuh boleh tengok kat sini http://zaidatulazra.fotopages.com

5 responses to this post.

  1. Posted by lin on April 6, 2009 at 8:27 am

    lawanye tempat ni….kalau lah kat Malaysia ada tempat2 cam ni kan best…..

    Balas

  2. Posted by ilhamzamry on April 6, 2009 at 11:11 pm

    cantekkk sgt…

    Balas

  3. Posted by M@L@ on April 7, 2009 at 1:21 am

    santekkkkkk nyerrrr…….. suker gambo ida yg 1st tu… pandai hubby ida edit yer.. leh jd photographer nie…

    Balas

  4. lin~aah..cantik sgt..tambah pulak skrg ni musim bunga…
    ilhamzamry~emm..mmg cantik tempat ni…
    M@L@~saya pun suke gmbr yg tuu..hehe

    Balas

  5. ari tu tgk mana ntah….kata jopon tengah mosim bonga…

    teringat kat ida…..
    mesti ida tengah bergelomang dalam bunga..
    huwaaaaaaaaaaaaaaa
    jelesssssss

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: