Takde tajuk :-p

Hari ni rasa sangat mengantuk. Tapi Aiman takmo tido la..huhu. Kalau dia tido leh la mama join sekali. Malam tadi dekat pukul 12mlm baru dia tido. Dia asyik tunggu ayah dia depan pintu toilet. Ayah mandi pun tunggu jugak..siap dok cangkung depan pintu. Menangis dia bila mama angkat bwk gi kat bilik. Dia nak tunggu ayah dia jugak. Hmm..lantak la..biar la dia dgn ayahnya. Mama tido sorg2…dhle nk kena bangun awal…masak bekal dgn breakfast. Skrg ni ayah Aiman kena tido tengah…haha…aman sikit mama tak kena sepak terajang Aiman  :-p

Ni menu beberapa hari lepas…

img_3746

keropok lekor terhangit pulak haha…takpela..habis jugak

img_3747

chocolate cookies utk Aiman..tp nmpknya ayah dia yg dok pulun makan :-p

img_3749

img_3755

garlic bread with mushroom soup

yg ni pulak baru buat tadi..tak tau nk buat ape dgn ichigo (strawberry) ni…nk mkn gitu dh x lalu..6 biji je buat..doh ade lagi..tp dh malas haha..esok lusa buat lagi

img_3757

One response to this post.

  1. Posted by fadzean on April 2, 2009 at 9:22 am

    hhuuiii…teruja & makan hati tengok blog Ida…pandai betul masak. everyday plak tu utk bawa bekal. mcm mana ida buat laksam (yg putih)…letak la resipi…nak try buat this week klu cukup bahan😛

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: