Menu semalam..teringin nk mkn laksam..buatla sikit…sbb mkn sorg je..org lain x mkn..jadila 2 mangkuk je..hehe
Lepas tu masak sambal tumis udang+petai.Petai ni beli kat Asia Shop hari Ahad hari tu..
Ada buat Yawaraka-pan (soft bread) tp x ambik gmbr pulak..dah kena mkn pun hehe.
Posted by ijan@2 aka ummihakimi on Mac 31, 2009 at 2:02 am
wah…sedapnyer laksam..
da lme x makan…
Posted by lin on Mac 31, 2009 at 3:02 am
sedap2nye masakan awak….saya nak tanya tentang sos yong tau foo tu…otak udang tu cam ner….leh ajar terperinci tak…teringin nak makan lah ida….t.kasih….
lin
Posted by ida81 on Mac 31, 2009 at 3:40 am
lin~kalau org utara panggil otak udang…kalau tempat lain panggil petis udang. Selalu org mkn dgn laksa.Ada je jual.
Posted by M@L@ on Mac 31, 2009 at 4:56 am
wah sedapnyer sambal petai dah lama tak mkn..lps mkn toilet mesti bau wangi..hehehhehehehe
Posted by lin on April 2, 2009 at 6:33 am
ooo mcm tu…lepas ni leh lah bli & buat….Thanx ida….