Menu semalam..

Menu semalam..teringin nk mkn laksam..buatla sikit…sbb mkn sorg je..org lain x mkn..jadila 2 mangkuk je..hehe

img_3741

Lepas tu masak sambal tumis udang+petai.Petai ni beli kat Asia Shop hari Ahad hari tu..

img_3744

img_3745

Ada buat Yawaraka-pan (soft bread) tp x ambik gmbr pulak..dah kena mkn pun hehe.

5 responses to this post.

  1. Posted by ijan@2 aka ummihakimi on Mac 31, 2009 at 2:02 am

    wah…sedapnyer laksam..
    da lme x makan…

    Balas

  2. Posted by lin on Mac 31, 2009 at 3:02 am

    sedap2nye masakan awak….saya nak tanya tentang sos yong tau foo tu…otak udang tu cam ner….leh ajar terperinci tak…teringin nak makan lah ida….t.kasih….

    lin

    Balas

    • lin~kalau org utara panggil otak udang…kalau tempat lain panggil petis udang. Selalu org mkn dgn laksa.Ada je jual.

      Balas

  3. Posted by M@L@ on Mac 31, 2009 at 4:56 am

    wah sedapnyer sambal petai dah lama tak mkn..lps mkn toilet mesti bau wangi..hehehhehehehe

    Balas

  4. Posted by lin on April 2, 2009 at 6:33 am

    ooo mcm tu…lepas ni leh lah bli & buat….Thanx ida….

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: