Hari ini..

Hari ni 19/3…tiba2 teringat pulak..4tahun lepas pd tarikh ni…mama Aiman dgn ayah Aiman bertunangđŸ™‚ Takde kaitan dgn apa pun sebenarnya haha..saje mau cerita. Esok ayah Aiman cuti..cuti ape ntah..merah je kalendar tu..jadinya cuti 3 hari la..yahooo!! Tapi rase mcm x gi mana kot..psl belum gaji haha..

Smlm tgh dok asyik main game kat pc ni..tiba2 nmpk bayang2 kat cermin luar..bulat je kepala. Rupanya ayah Aiman haha. 5.30ptg dh muncul hehe.Selalu tu 8-9mlm baru sampai rumah. Rupanya kena gi tpt lain..habis kerja terus la balik :-p

Hari ni masak ni aje..pagi2 lagi dah masak haha. Ada jugak buat roti sebuku..pagi esok nk buat sandwic

img_3435

lepas tu baru lepas buat muffincoklat ni…resepi takde sbb main campak2 aje td..konon nk tgk resepi tp byk bhn takde..main syok sendiri aje :-p..nasib baik jd) Aiman dgn ayahnya mmg suke coklat2 ni..ingatkan nk buat muffin pandan tadi..tp takut x mendapat sambutan..lain kali jela nk berpandan pulak.. :-p Comot2 pun muffin nye..nk cepat pasal Aiman sibuk nk celup jari dlm tu..huhu

img_3438

Geram la kat AimanđŸ™‚. Sekarang ni dia suke kacau mama dia basuh pinggan. Bila mama basuh pinggan…ada la tgn kecik dok tadah air kat bawah tu :-p Kesimpulannya, kena tunggu dia asyik dgn benda lain baru boleh basuh pinggan :-p

Skrg ni saya sgt asyik bermain game Pet Society kat Facebook haha. Sampai kena perli2 dgn ayah Aiman. Kalau keluar dr rumah lama sikit nanti dia ckp la…nanti pet awak mati sbb tk cukup mkn :-p Ala bukan main sepanjang masa pun. Ada masa terluang je :-p .Ni le pet saya. Nama dia MOMO. Siap ada tv kat rumah dia tau :-p

pet

3 responses to this post.

  1. sgt comel pet itu…hihihi…
    aiman pun sgt comel…free2 jer ida dpt assistant kt dapur….đŸ˜€

    Balas

  2. Posted by ijan@2 aka ummihakimi on Mac 20, 2009 at 2:01 am

    wah..geram tengok muffin campak2 tue….
    sedapnyer…
    bile le kiter nak berjiran nie…
    kompom2 kenyang je jirannyer…
    hahahahahahahaha

    Balas

  3. alahaii chomelye pet tu…hihihi…tkpe nnti mama aiman senang bila aiman besar sikit lg dh leh tlg cuci pinggan..hihi

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: