Aiman Faiz…2 years 3 months old

Hari ni genapla Aiman 2 tahun 3 bulan. Moga Aiman membesar dgn sihat dan kuat..hehe. Makin hari makin aktif. Perangai pun dah mcm2. Susah nk tengok dia dok diam seminit pun :-p Panjat-memanjat perkara biasa bagi dia. Bosan agaknya. Kalau hari cerah, mmg bwk la dia main kat luaršŸ™‚

img_3418

bila dia perasan mama ambik gmbr dia..dia pun mula la posing…buat mcm tu la..mcm ni la…hehe. Sila abaikan toys yg dok bersepah kat belakang tu ye. Aiman punye kerja la tu. Kemas tak sampai berapa minit..dah bersepah balik. Tapi lantak la..biarla dia main..kan…

page1

Pagi tadi keluar beli brg..balik je rumah baru mandikan dia..sebelum tu..trim rambut dia..sampai agak nk botak..haha. Taraaa!!! Nampak comel sikit kepala bulat mcm tu..hehe. Asyik basah je baju dia tu..sbb dia suka gigit baju la. Tak tau cemana nk buat dah. Susah nk ambik gmbr dia ni tadi..sbb dia dok main pusing2..sampai mama pun pening..gegar je gambar pun..

img_3427

img_3429

img_3432

Ni antara video terbaru Aiman. Tengok jela sendiri betapa tak dok diamnya dia. Kalau sakit kat mana2..pandai dtg kat mama/ayah ambik tgn letak kat tempat yg sakit tu..hehe

img_3411

ni gmbr smlm..tiupkan belon utk dia tangkap…tapiĀ dia suka sgt main batu..habis dia masukkan batu kat dlm lubang tu…

5 responses to this post.

  1. salam ida, ni first time komen. slalu silent reader jek.aiman mak aiii ligatnye dia esp bab dia ber’exercise’ tu, tpi nampak cara dia tegap…i think my doter ard aiman la tpi masih terhuyung hayang lgi…

    and ur a good housewife, good cook as well…keep it up.

    Balas

  2. ida,aiman mmg tak boleh seat still yer,busy manjang.yg sakit gi cari mama die tue kelakar,gosok sket jer,sambung balik activity panjat2 die,cute huhu

    Balas

  3. Posted by ilhamzamry on Mac 18, 2009 at 11:40 pm

    bab main batu sama la ngan ielham…..
    aiman cute….takpe lah aktif pun kan
    janji sihat..take care mama yeahhhhh………..

    Balas

  4. Posted by ijan@2 aka ummihakimi on Mac 20, 2009 at 1:56 am

    wah..aiman..nampak da beso dah….
    makin geram tengok pipi aiman ler…
    AUnty nak cobet2 jer….
    x pon geget jer!!!!
    Aiman….
    jadi GOOD BOY tau….
    kesian mama aiman…
    penat dia…..

    Balas

  5. aiman bleh jadik ahli gimnastik ler…cute

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: