Weekend

Hari Sabtu kami melepak kat rumah…tghari lepas lunch baru keluar beli brg sikit. Masak udang goreng tepung  ni…

img_3320

Hari Ahad, kami ke Enoshima. Tghari tu, gi ambik kwn ayah Aiman kat eki..lepas tu kami gi mkn sushi. Mula2 ingat nk msk…tp ayah Aiman kata x payah la mkn kat rumah…nanti lambat pulak nk keluar gi jalan. Kwn ayah Aiman, Hiromi-san nk  ke Enoshima.So, kami pun bwk le..Mama Aiman pun x penah naik tower kat atas tuu..hehe. Tapi kami tak naik tangga..naik eskalator…hehe..time turun je pakai tangga

img_3323

img_3324

img_3333

img_3336

img_3341

img_3349

img_3355

img_3356

byk betul burung helang..murtabak saya pernah nk kena sambar dgn burung2 ini suatu masa dulu..huhu

img_3365

tower ni le yg kami naik

img_3378

view dr atas

img_3379

img_3382

img_3387

Dah habis jln2 kami pun hntr kwn ayah Aiman kat Fujisawa Eki..kami pun teruskan perjalanan..gi mkn nan dan tandoori kat Fujisawa..hehe. Aiman mengamuk2 time mkn kat situ..adeih la..geram betul..dgn ayah takmo..nk mama je..huhu..terbantut selera nk mkn…lame jugakla…baru nk dgn ayah dia..huhu. Tu jela aktiviti weekend kami

4 responses to this post.

  1. heheh…kami tak sampai lg Enoshima tu..hehehehmcm best je…ada apa yg blh di shokai kan?

    Balas

  2. hairieusoff~hai org dekat pun x sampai lagi..hehe..ade ape ye kat enoshima…ada lighthouse tower tu..ade enoden line..ade Aquarium (x penah gi pun)..lain2 saya pun tatau psl x penah gi..:-p

    Balas

  3. nan dgn tandori kat Fujisawa tu kedai apa namanya

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: