Makanan..lapar..lapar…

Hari ni sejuk…snow turun skit tadi

img_31781

Aiman pun lapar sbb sejuk…ni dok mkn pagi tadi…sila abaikan kain pelekat dibelakang tu ye..sape punye ntah tu..nk enterframe kat sini…maklumla..pagi2 belum kemas rumah lagi :-p

img_31801

 

tghari tadi masak roti jala dgn gulai ayam

img_3184

petang pulak buat roti2 ini utk breakfast esok..senang..esok takyah bgn pagi2 nk buat breakfast haha :-p Nanti senang2 saya letakkan resepi ye…

img_3185

img_3187

13 responses to this post.

  1. Rajin betol memasak..

    Balas

  2. wahh sedappp ye… roti jala pun lama tk mknn nih..huhuhu…yummy..tu daun ape ida?

    Balas

  3. Khairuddin ~time kasih..dh tu keje saya hehe

    Aisha~haa..tu le lame x mkn tu yg buat…tu daun basil

    Balas

  4. ishh..saye nak g umah kak ida la camneh😀 biler ea? eh sudi kann terima saye sbg tetamu? :p

    Balas

  5. ida..
    comel la roti jala tu…

    Balas

  6. aiman ni kelakar mcm ayah dia la.tengokla tu sudu kat mulut dia tu..

    Balas

  7. ahh yuki..tpt kami tak turun lagi.huwaa

    Balas

  8. Posted by mama mica on Februari 28, 2009 at 12:16 am

    ida yang last sekali..roti ape tu?ade sehelai dauh je

    Balas

  9. Posted by auzi on Februari 28, 2009 at 1:52 am

    Wahh! kan main ye tunjuk terrer..
    takkan tunjuk gambo je? … ajak ajak ayam je pun jadilah. .. aku lapo nih!

    Balas

  10. Posted by M@L@ on Februari 28, 2009 at 4:40 am

    ida yg las tu roti aper tu ? ada daun atas nyer…

    Balas

  11. ida ni mang pandai masak aar…masak apa pun jadi n sedap….

    aiman tu dah jadi anak bujang dah kan…dah besar sangat….

    Balas

  12. Posted by ilhamzamry on Mac 1, 2009 at 10:15 am

    aiman cute…mama aiman masak semua best2 bila nak balik malaysia ni kita jadi jiran ye..huwawwawawawa heheh

    Balas

  13. Nana ~dtgla nana bile2 masa pun..kak ida ada je kat rumah..nanti la ye nk menjemput..tunggu

    are~hehe..roti jala tu..mekasih..

    caps~hehe..like father like son kan…

    hairieusoff~aah..yuki sikit je..nmpk mcm lebat..tp tak lekat kat tanah pun..huwaaa

    mama mica n mala~ roti ala2 pizza la kot..daun basil kat atasnye tu..

    puteri1~time kasih..ala kak..msk jela keje saya pun..hmm..aiman besar sgt dh..penat layan dia hehe

    ilhamzamry~hehe…mekasih..kang kalo jd jiran..aiman leh le geng dgn ielham..lawan sape panjat paling tinggi..haha

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: