Holiday @ Nikko

Hari Sabtu, ayah Aiman bawak gi holiday kat Nikko. Ayah Aiman kata..sempena birthday mama hehe :-p Seawal 7 pagi kami dh keluar rumah. Kami ikut jln biasa je..takmo guna highway sbb byk masa lagi.Check in kat resort tu 3ptg. On the way tu singgah2 la jugak…ambik gmbr…lunch…

page5

Sampai kat Nikko City..kami pun parking kereta kat situ dan naik Tobu bus untuk ke resort tu…Kami menginap di Kyukamura Nikko Yumoto National Park Resort. Bilik nya pun best. Sempat jugak berendam sekejap kat onsen (hotspring). Aiman seronok sgt dok main dlm bilik..semua benda dia nak usik..hmm…lompat2 atas katil la dia..mentang2 le kat rumah takde katil haha

page3

Lepas solat kami pun pergi dinner…kenyang sgt…x mkn nasi pun sbb byk sgt mknan dia..ada nabe..paling sedap yuba sashimi tu la..nyum nyum..semua makanan berasakan ikan dan sayur sahaja

page6

Lepas dinner kami keluar gi tengok lampu kat sini…comel2 aje..hehe

page2

Esoknya lepas breakfast…kami keluar sekejap dekat belakang hotel tu..main2 kat situ..mama dgn ayah le paling seronok..haha..dah Aiman takmo main..kami la yg pulun main..muahahaha..Aiman meraung time ayah dia nk bwk dia main sledding tu..Bila mama dgn ayah dia main pun dia jerit2 jugak.meraung tuu..huhu..

page21

Seronok sgt rasanya..kalau dok lama lagi best kot..muahahaha….nk try main ski pun x sempat..lain kali la ayah Aiman kata..tunggu Aiman besar skit lg..

Sblm balik kami singgah beli ichigo daifuku ni..nyum nyum..sedap sgt dan suke sgt…yg ni le paling sedap pernah saya mkn.. :-p

65

7 responses to this post.

  1. waa gi sledding yer,best2.ida,ichigo daifuku nie strawberry wrapped dgn ape yer?looks yummy.

    Balas

  2. ami~wrapped dgn sweetened white bean paste & mochi (pulut)..sedap sgt ni

    Balas

  3. ida….tanjyoubi omedetou…lambat seminggu ..hehehe…bestnyer sliding…

    Balas

  4. uhuhu…yuba sashimi…ichigo daifuku…hoshiiiiii~~~~~~~~~
    syoknyer bercuti..tp kan…aper la aiman…nangis plak main slide…kalu dpt kt emir la…jenuh la nk ajak balik..hihihi…

    Balas

  5. bestt kann bercuti…bile la daku dpt merasaye..kehkehkeh…shaheer kate tggu aina besar sikit..hihihi…so tggguuu…hihihi

    Balas

  6. Posted by M@L@ on Februari 17, 2009 at 6:11 am

    best nyer.. dpt salji..nape si aiman meraung takut sejuk ker??

    Balas

  7. Kat situ pun ade windmill gak ye..
    Kami pun teringin nak p main salji….

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: