Happy Birthday to me !

Happy birthday to me..huhu..yg ke 28…muda lagi kan sbb belum 30.. :-p . Hari ni sibuk nk berkemas beg. Esok takyah masak sampai hari ahad..nk gi holiday..yahoo!! 

Ni masakan smlm dan smlm2…haha..mee udang kering, corn bread,kerepek ubi

img_2724

img_2722

img_2719

14 responses to this post.

  1. Posted by ijan@2 aka ummihakimi on Februari 13, 2009 at 5:01 am

    HAPPY BUFDEY Ida……
    semoga sentiasa sihat….
    & murah rezeki…..
    makin cantik….

    wah bestnyer mEE UDANG……. roti tu nampak lembut jer….. kepek lak… cam best je bentuk nyer…
    maaf le ketinggalan ketapi…. nak g HOLIDAY mne ek???

    Balas

  2. ijan~terima kasih.ala..jln dlm jepun ni je..tunggu la isnin nanti saya letak gmbr🙂

    Balas

  3. Posted by mas on Februari 13, 2009 at 6:41 am

    hepi bezday my fren…
    may Allah bless u…
    hepi alwiz with ur beloved hubby n son..

    Balas

  4. hepi besday my fren…behnya p holiday adiah hari jadi ek…

    Balas

  5. Heppi Bestday Ida .. nanti kita bln lapan sama umor lah kita dua .. kita doakan apa jua impian ida tercapai .. bila nk blk mesia lg nieh😉

    Balas

  6. Happy Birthday Ida!

    Balas

  7. happi bufday ida…..
    moga sihat selalu….

    Balas

  8. Posted by kombat on Februari 14, 2009 at 3:01 am

    happy birthday mama aiman!

    Balas

  9. Posted by queen nurr on Februari 14, 2009 at 5:00 am

    happy belated besday mama aiman
    semoga segala impian mu tercapai, dan kasih kekal sehingga ke akhir hayat…

    Balas

  10. Selamat ari jadi….beza baper hari je kite kan?

    Balas

  11. happy besday mama aiman..moga bahgia di samping family..wah bestnya dpt hadiah trip…ala baru 28 muda lagi tuh (nak sedapkan hati maklumlah fiza pun dh 28..aik 27 je..bulan 5 nih baru 28 …

    Balas

  12. heppy birthdat my friend… caiyokkkk

    Balas

  13. hope tak terlambat lf nk wish, hepi besday, adi dh try post komen nie, tp asek tak lepas jek, arap2 pg nie lepas le…huhuhu….semoga dipanjangkan umor, dimurahkan rezeki dan diberkati sepanjang kehidupan🙂

    Balas

  14. semoga ceria selalu disamping family.

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: