Weekend

Hari Sabtu kami ke Shimosoga  ..tengok bunga ume (japanese plum). Tapi takdela kembang sangat  jadi la utk ambik gmbr. Tapi takdela cantik mcm kat Yugawara tu. Kat Yugawara lagi cantik rasanya .Tahun 2006 kot pegi dulu . Untuk ke Shimosoga ni, 2 kali jugak la kami tukar train. Naik Sotetsu tukar Odakyu..naik sampai Shin Matsuda..lepas tu tukar naik Gotemba Line dr Station Matsuda ke Shimosoga

page1

 

Hari Ahad, kami ke Makuhari Messe. Ayah Aiman nk tgk..Aiman dgn mama tolong temankan aje🙂 . Ada kaitan dgn keje dia. Esok ayah Aiman kena gi Nagoya..tapi pergi balik hari je..Hari ni dia gi keje bwk kereta sbb nk ambik 3D scanner.Pagi2 esok nk bertolak dah ke Nagoya dgn 2 org kwn dia. Moga selamat pergi dan balik .

Dah habis tgk pameran tu,kami singgah kat Kasai Rinkai Park. Kat tepi jalan on the way nk balik tu. Bestla jugak..sbb x penah pergi..hehe

edit

edit2

edit3

Aiman dan ayahnya dikelilingi bunga suisen..wangi bunga ni..

Sekian..aktiviti weekend kami…🙂

 

2 responses to this post.

  1. Posted by Kak Sue on Februari 12, 2009 at 8:08 am

    Salam Ida, epy belated bday to ayah Aiman. Mmg rajin lah dia pegi berjalan2 ye. Nasib baik mcm tu…kot tidak mesti lagi boring kan dok umah je. Bunga wangi tu ada bw balik ke? Save…tak yah beli air freshener dah…hehehe.

    Balas

  2. Posted by queen nurr on Februari 14, 2009 at 4:59 am

    iskkk mama aiman makin lawa…..
    best ekk suka jenjalan…

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: