Cerita takde tajuk..

Hari Sabtu..ayah Aiman kena kerja..tp bukanle gi office..kena gi sekolah ape ntah kat Tokyo nun.Pergi tghari dah..dlm pukul 7dah balik rumah. Pagi tu dptla keluar sorg2 kejap..gi beli lauk je. Malas nk bwk Aiman sbb tgk cuaca mcm mendung..takut hujan pulak tgh jln. Punyela menangis si Aiman kena tinggal.Tghari tu pulak kena tinggal dgn ayah dia pulak..kesian. Nangis sampai meniarap depan pintu haa.

Hari Ahad kami ke Costco..beli brg2 skit…hopefully thn lama la semua brg ni…bile dpt gaji..dpt mkn sedap..bile hujung bulan..semuanya simple2 je..haha. Lepas tu gi beli daging,ayam kat Atsugi. Lepas tu pening nk letak brg kat mane..hmmm..mane lagi ruang kosong ni…

cimg7141

Ni menu last week..ada nasi..ada ayam…ada apple pie..

img_2328

img_2369

Ni pulak si Aiman yg  mkn chicken wing yg mama letak atas meja..tiba2 je terperasan dia mcm makan sesuatu sambil tgk kartun kat tv..rupanya dia dok gigit chicken wing tu haa..nasib la tak terlekat tulang ke ape..mama x perasan pun..huhu..lapo rupanya anak aku!! Ni yg risau nk letak makanan yg merbahaya utk dia..takut tercekik je bukan ape…Aiman kan x kisah..ape saja dia makan…🙂

img_2329

yg ni boot baru mama Aiman..lame dh beli..2minggu lepas..tp belum pakai lagi..tunggu masa yg sesuai..haha..mekasih ye En Annuar..susah2 je beli.. :-p

img_2307

Ni menu hari ni…lamb…tomato soup,nasi minyak ke nasi ape pun tatau..main tibai je..mushroom goreng butter….ada lagi…buat roti dgn sekaya..tp belum siap lagi..🙂

page

One response to this post.

  1. Posted by kombat on Januari 28, 2009 at 7:54 am

    sedapnya ayam tu.. cam nak join aiman je😀

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: