Macam2…

Menu semlm….mee rebus….roti canai,kuah dhal….sambal tumis ikan kurau masin tu msk pagi tadi utk breakfast..sbb ade org complaint kata takde sambal nk mkn roti canai..huhu

menu

Ni la hero saya yg tgh bersiap nk gi kerja…sambil dia bersiap..saja ambikkan gmbar dia..lepas tuu dia kata..’sila byr royalti ye utk gmbr dia ni..huhu’

img_2319

Ni pulak gmbr si anak yg sedang asyik bermain dgn toys yg mama dia longgokkan..Tadi dok asing2kan toys dia semua…dah bercampur2..ade yg tercabut sana2..ish ish…mana yg dh rosak tu buang jela…tu longgokkan skit je..psl kang letak byk2 letih pulak nk kemas..haha.Ade lagi  kotak besar sorok dlm bilik..ahahaha…..Tak sangka pulak leh jadi byk cam gitu.Dulu tgk org ade anak..dok pk..ish byknye toys budak2 ni..sekali tgk..anak sendiri..haha..x sedar pun dok beli sebenarnye..saya rase anda jugak begitu kan…

img_2322

Hari ni belum masak lagi..psl sibuk dok kemas..vacuum rumah semua…lipat baju..susun baju…basuh pinggan..jap lagi nk lap lantai pulak,cuci toilet..aiman pun belum mandi lagi..kang nk bg dia mkn lagi..nk msk lg utk dinner dgn utk breakfast esok…buat roti ke kuih ke…byk ooo keje dok rumah pun..dr celik mata..sampai la nk tido mlm kang x berenti..ni curi2 masa kejap..byee…

4 responses to this post.

  1. tu la ida…pening dibuatnye dengan barang mainan derang ni..nak buang karang menyekat perkembangan anak2 pulak.. hehehe… amboi ida..rajin nye buat roti canai… nanti leh la share2 resepi ida.. btw ida.. kalau pegi jepun lagi boleh la kita jumpa ya… terinign nk jumpa si aiman tu..bagi kawan dgn anak yong..si raniah ni.. hehe

    Balas

  2. hehe..tu la kan..kdg2 rase mcm menyemak je pulak..dh le rumah kecik..tp takpela…biarla dia main….boleh aje..selagi ade kat sini…hehe

    Balas

  3. wah byk ye toysssss..mintak kat aunty satu..hehehe

    Balas

  4. Posted by ilhamzamry on Januari 23, 2009 at 6:01 am

    ehheeh aiman bestnya manyak toys aiman

    mama aiman, biasalah org dok umah mmg banyak kerja
    tak penah pun dapat mc ke huhuhu
    sakit ke demam ke kena work gak…ahaa
    tp mama aiman rajin…

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: