Tagged dr Ayin

1. Do you think you are hot?
—nope

2. Upload your favorite picture of you
copy

 

 

 

 

 

 

 

3. Why do you like that picture?
—sbb ni gambar latest..mesti le suke..pulak tu dgn view yg agak cantik dan sedap mata memandang..hehe

4. When was the last time you ate pizza?
—lame jugak la…rasenya tahun ni x mkn lagi kot..sbb malas nk buat..haha

5. The last song you listened to is…
—di kayangan kita-siti nurhaliza

6. What are you doing right now besides this?
—tiup belon utk Aiman

7. What name would you prefer besides this?
—nama sendiri dah rasa sedap dan ok dah..🙂

Tag 5 people. (rasanya ramai yg dh buat tagged ni dan dah mengtag saya jugak..tp saya boh jela ye..hihi)
1) kak eza
2) mala
3) puteri satu
4) ijan
5) izan
—yoroshikune!!

8. Who is no. 1?
—my internet friend..yg rajin memasak mcm2 walaupun bekerja……

9. No. 3 is having a relationship with?
dgn hubby dia….dan mereka mempunyai seorg puteri…

10. Say something about no.5
–seorg ibu yg mempunyai seorg puteri dan tgh pregnantkan baby boy..

11. How about no. 4?
—my internet friend yg 1 ofis dgn kak eza dan mala

12. Who is no. 2?
—1 org ibu kpd sorg putera dan puteri…

One response to this post.

  1. hahaha….ida tag ni dah buat ler….ko gi la tengok kat blog aku…sorry yer….

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: