Cerita weekend

Hari Jumaat, ayah Aiman cuti. Petang tu kami ke Shiroyama Kouen..saja bawak Aiman jalan2.

img_2189

Hari Sabtu, kami berkurung dalam rumah aje..hehe. Hari Ahad pulak, ayah Aiman ajak gi tengok Nanohana (bunga nano) kat Azumayama,Ninomiya City.

edit-pic

Awal2 tu ingat nk naik train..tp cuaca mcm mendung..terus naik kereta aje. Tempat ni mmg dekat dgn train station..tp lupa pulak nama stationnya. Bagi sesiapa yg teringin nk pergi..smlm kami tgk kat pamplet tu…sampai 15 februari 2009 ni. Boleh try cari kat homepage. Mmg cantik tempat ni. Tapi sblm nk tengok pemandangan indah ni….anda terpaksa mendaki hampir 300 anak tangga..haha. Tersangat lenguh la kaki ku ini. Ayah Aiman bwk Aiman…mama Aiman pikul stroller Aiman huhu. Masa nak naik tu..mmg dah marah dah sbb kena naik tangga yg tersgt byk gile nih..adeiihh..Tapi bile nmpk je view yg cantik..leh nmpk laut..ade nanohana…kalau rezeki leh nmpk mount fuji sekali atas ni. Yang pastinya saya rasa…time sakura mesti lagi cantik..psl nmpk byk pokok sakura kat atas ni. Awal2 rase pelik sbb musim skrg ni..takkan la dah ade bunga2 nano nih..rupanya mmg ade..hehe. Ingatkan ayah Aiman tipuu… :-p

img_2199

view dr atas

img_2253

Aiman yg asyik jd model utk atok2 dan nenek2 yg mengambil gmbr dia..mama Aiman pun ade atok berminat nk ambik gmbr haha

Kat bawah ni pulak..gmbr 2 beranak yg botak…begitu asyik bermain belon mlm tadi. Psstt…belon tu hasil peninggalan Emir ye Puan Ayin…masih ade sebotol besar  kat dlm stor tu..letih nak tiup tiap2 hari…kah kah kah..asyik dok sorok je tak bagi Aiman nampk psl mama dah semput nk tiup tiap2 hari :-p

img_2297

Comei nye kepala mereka berdua…ha ha ha

img_2304

baru teringat..smlm 18 Jan Aiman berumur 2thn 1 bulan..hehe….ni le budak itu…susah nk ambik gmbr dia psl selalu x dok diam..

img_2241

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: