Cuti 3 hari…

Baru je habis cuti…Sabtu,Ahad dan Isnin..Smlm ade cuti ape ntah..yg pastinye hubby saya cuti..tu yg seronok tu. Bila dia cuti..saya pun cuti dari membuat bentou dan meng’iron’ baju. Hari Sabtu kami gi shopping aje…beli brg2 utk Aiman..baju,jaket..kasut getah pun beli haha…segala mcmla brg2 dia. Next month..insyaAllah kalau jadi kitorg akan gi holiday. Ke mana? dlm Jepun jugakla..nk gi main snow la pulak. Aiman pun dah besar so,takde alasan la takmo bwk dia pegi. Tahun sebelum ni ayah Aiman takmo bwk sbb risau jugak budak2 ni kalau terdedah kat sejuk2 sgt..takut demam,selesema batuk. Main snow depan rumah je tahun lepas..tu pun sampai biru pucat kaki dia.Lagipun skrg ni dia dah pandai main semua…berbaloi la kalau bawak gi pun..Lagipun mama Aiman ni pun ‘peghak’ jugak..x penah tengok snow yg byk2..sebab kat sini selalu turun sikit je…InsyaAllah la kalau jadi..

cimg7116

Kasut ni pun baru jugak beli…murah aje..1000yen..tu yg beli..tp hubby la yg beli..saya bukan ade duit walau 1000yen sekali pun hehe.Sedapla pulak pakai psl tebal kat dlm tu..sesuai sejuk2 gini…

Ni pulak nengajyo (new year card) yg kitorg dpt utk tahun nih. Aiman tekun dok bace haha..mcmla paham. Nanti boleh la check…dpt tak hadiah nombor bertuah yg ada kat kad tu..hehe

cimg7110

cimg7112

12 responses to this post.

  1. huhuhu menarik boots 1000 yen itu….tp x leh pakai time hujan ke yuki la…x pasal2 bertambah2 sejuk je kang…basahhhh…

    Balas

  2. ayin~murah kan…saje je beli..sbb sejuk2 gini sesuai le pakai takde le sejuk..kalau yuki kena la pakai kasut lain pulak hihi….

    Balas

  3. bleh tak..dulu kiteorang semangat g jusco tgk nombor kena atau tak…tak dpt cabutan bertuah!..huhuh..siap pegi 3 ke 4 kali sebab nak make sure btul ke tak dpt..heheh….weng weng ah kami ni..boots nye lawa la…

    Balas

  4. Posted by jejakatampan on Januari 14, 2009 at 5:31 am

    Sibuknya isteri tercintaku ini. Sampai nanti tak sedar Aiman berak dlm washing machine. unko unko yea!

    Balas

  5. ingatkan jejaka tampan manela tadi..rupanya yg ini ke..cancel la nk berkenalan..haha
    Sape yg basuh berak aiman hari tu haa??sampai termasuk dlm washing machine tu….sila jawab ye…sekian terima kasih…

    Balas

  6. kasut tuh bulu kambing ke?
    tgk org jepun/korea suke pakai kasut camtu.
    tgk kat cite2 korea je la. hehe

    neway kak..bleh ke nak tukar2 link?
    hihi. sy dah link akak.

    Balas

  7. ohohoho….ni citer aper plak nih??
    sensasi sungguh la…haha

    Balas

  8. nani~bukan bulu binatang pun..bulu kain je hehe psl tu agak murah

    ayin~haa..mmg ade cite sensasi pun..nanti le nk cite..haha..unko unko yea

    Balas

  9. Posted by M@L@ on Januari 14, 2009 at 8:40 am

    ida.. si aiman tak cabut2 kan ker pazel kat lantai tu, klau Eisya habis dia asyik cabut2 dah byk yg hilang

    Balas

  10. anda telah di tag…sila ke blog saye..
    yoroshiku ne…😀

    Balas

  11. lame tak jupe kak ida ngan si kecik aiman nie kan.. bile nak ajak sy ke rumah kak ida??

    p.s aiman maken nakal n dia maken comeyy…

    Balas

  12. mala~aiman cabut jugak la benda tu..huhu
    ayin~nanti saya buat ye tag tuh
    nana~ala…nana..dtg jela hari biasa kami ade kat rumah je..dekat je dgn eki…meh le dtg

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: