Cuti yg berakhir….

Hari ni start la rutin harian …semuanya kembali seperti biasa. Encik Annuar dah habis bercuti 9 hari. Tp isnin depan ade public holiday lagi rasanya hehe. Sepertia biasa..kena la buatkan bentou…iron baju kerja…..layan Aiman…Time cuti..byk ayah Aiman yg layan Aiman..sampaikan time tido pun Aiman nk tido sebelah ayah dia. Kalau sebelah mama dia bangun nk gi kat ayah dia jugak…huhu..silakan la..hehe.

Hari Sabtu lepas kami ke Enoshima…saje jalan2..sebenarnye takde ape pun nk tgk..hehe..janji dpt keluar rumah…

img_2116

img_2086

Hari Ahad kami ke Narita Airport…tolong hantarkan family Shaheer.Byk sungguh beg mereka..silap saya x bwk kamera..hehe. Lepas tu kami ke Hard Off..asalnya nk tgk2 benda lain..sekali ayah Aiman terbeli pulak untuk Aiman..haha.Tu la..kalau ade anak ni..apa2 mesti untuk anak dulu la..huhu..Lame dh cari benda ni..tp mahal sgt kalau yg baru tu..ni dah jumpe yg berpatutan..nak panjat sgt..haa..biar dia panjat kat situ..benda ni boleh ubah2 jadi mcm2 bentuk..tp lebam jugak la mama dgn ayah dia nk psg semalam. Nmpk la dia dok seronok main..hehe

img_2152

Lepas tu rase nak memanjakan diri..hehe..berendam sekejap..ingat nk masukkan Aiman sekali..tp dia jerit takut…alahai..kecik2 dulu x takut pulak mandi dlm besen..dh besar ni takut pulak dia..Bubble bath tu ade org bagi…tu yg guna tuu..Pagi ni kena la pam air tu masuk washing machine utk basuhan pertama. Byk nak membasuh hari ni..hopefully cuaca cerah sampai ke petang..

img_2132

One response to this post.

  1. hi ida..lama sudah ku tidak membaca dan mengomen di blog mu ini. apa khabar? alahai…hubby saya pun cuti nampaknya memerap di rumah le kami walaupun takler winter.sabo jer la..kami 3 beranak ni pun memerap gak la seperti hari2 biasa.. dapat g jusco pun kira baik dah.. dapat gak kuar… bestnye tgk si aiman memanjat2…anak dara yong ni pun..lebih kurang je dah..hari2 nak suruh mama dia kejar dia..tolong check out pinggan2 kite.. tolong garu pipi adik dia..habisla garis2 muka adik dia tu!pening2… tapi shiawase la jugak kadang2 tgk gelagat die tu.hehe… bestnya dapat berendam time2 sejuk.dpt tido 1jam lena takder gangguan kira advantage ek ida?ha…bila lagi awak nak adakan adik utk aiman. btw, my first baby cam ida gak operate…second baby ni alhamdulilah i dapat deliver biasa. actually kene bekeras dgn doktor..pasal doktor mesti advice operate gak kalau first da operate. i mean ..cuba try.tapi kalau ada masalah gak taleh la.. kenela operate gaks. nanti kite citer2 agik ek.anak da 2 lagila aku tak menang tangan ida oii… miss reading your blog!

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: