Winter Holiday

Hari ni hari keberapa hubby saya bercuti. Kami byk habiskan masa kat rumah aje. Rasa mcm takde beza dia x cuti pun..hmm..takpela…Hari Khamis lepas sempatla kami tgk illumination kat Shimbashi…dan ke Tokyo Tower. 1st time la saya  ke Tokyo Tower walaupun dah masuk 3 thn kat sini hehe. Aiman dgn mama naik train ke Yokohama eki..ayah Aiman dh tunggu dekat sana…

img_1848-1

 

img_1825-1

Hari Sabtu kami bwk Aiman jalan2 dekat2 taman kat rumah aje..Kami ke Izumi no mori.

img_1923

Hari ahad kami ke Yokohama Zoorasia..bawak Aiman tgk binatang. Tapi dia dok minat tgk elephant je…yg lain sume mcm x minat je haha.

img_1940

Gambar2 semua akan dimasukkan dalam fotopages. Nanti boleh view kat sana ye http://zaidatulazra.fotopages.com

Hari isnin,selasa dan hari ni rabu…kami dok rumah aje. Aktiviti…masak-memasak…tido….makan….sewa dvd dan tgk sampai lebam haha. Alahai..bosan jugakla..rasa mcm nk keluar..tp mcm takde tempat nk dituju musim2 gini..takde benda menarik nk tgk..huhu.Ni ade buat bun dgn kaya smlm…habis licin dimakan oleh 2 beranak itu..

img_2017

One response to this post.

  1. Posted by kak na on Januari 1, 2009 at 9:59 am

    SALAM MAAL HIJRAH DAN TAHUN BARU UNTUK IDA,ANNUAR & BABY CUTE

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: