Aiman,Makanan & Cuti

Mcm lame x berblog hehe..pemalas skit skrg..sbb sejuk kot..rasa nak dok diam2 je…tambah pulak sibuk melayan Aiman yg semakin aktif menggila…alahai..letih la..nk msk..lepas tu dia dok panjat la..menyepahkan baju la….terpakse kejar sana-sini…huhu..Bila la kamu ni nak insaf nak oii..mama letih ni..

Ni gmbr birthday cake Aiman..dah seminggu baru ingat nk letak haha

img_1619

img_1623

img_1625

img_1629

Smlm msk ni…sup tulang…

img_1810

img_18062

inari zushi

img_1812

sambal sotong

img_1820

waffles

Mulai 27/12- 4/1  En Annuar mula bercuti….Tapi kami takde plan ape pun. Maybe just dok rumah je…budget dah takde sebenarnya….hehe. Sbbnye..En Annuar dah keluarkan byk duit utk byr loan saya yg gile byk tu huhu..Kami try utk byr lump sum. skrg dlm proses tunggu duit sampai ke parents saya..dan tunggu surat dr PTPTN tuu…huhu.Hopefully cepatle settle hutang saya yg sebyk RM19k lebih tu. So, lepas ni  saya dh takleh mintak ape2 dah la ye. Takpela..janji hutang habis dibyr sepenuhnye. Tahun depan pun kemungkinan besar x dpt balik Msia huhu. Dan winter holiday kali ni…mmg tak boleh ke mana2 memandangkan takde budget utk berjalan2 jauh. Budget utk bulan depan pun cukup2 je ni haa..huhu. Hopefully kami dimurahkan rezeki..dan dipermudahkan segalanya…Amin..

2 responses to this post.

  1. epi b’day aiman..
    aiman kena dgr ckp mama tau…nnti mama masak sedap2!!!

    Ida : time kasih…hehe

    Balas

  2. wah santek kek besday aiman .. wah ida hubby guna canon gak yer .. he..he.. ida kalau rajin survey flash kt sana bleh .. sure murah ..kalau murah mk kirimmm blehhhhh???

    Ida : hubby saya mmg pengguna canon sejak zmn student lagi..dulu dia pakai SLR….skrg ni baru upgrade ke DSLR…flash? diana maksudkan lense kot ye…x tau la murah ke tak…sbb kitorg pakai lense SLR dulu tu je…tgk kat kedai lense tuh..mcm ribuan jugak harganya

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: