Jalan2 weekend

Hari Sabtu kami bawak family Kak Sue ke Sankeian Garden Yokohama..diorg baru sampai dr Msia.Kak Sue ade conference disini. Gambar selebihnye sila la lawat fotopages ini http://zaidatulazra.fotopages.com

img_1414

Hari Ahad kami ke Yamanakako..tengok Mount Fuji dan ke Odawara Castle

img_1479

img_1529

Hari Isnin…Aiman tercedera kat kelopak mata..smlm dh bwk pi klinik..doktor bagi ubat sapu dgn ubat mkn..risau jugak takut tercedera dlm mata…semuanya akibat terhantuk bucu kabinet..

img_1533

cimg7032

Balik dr klinik sempat masakkan ni…kerepek gunting je buat dah lame dh…yg lain semua baru masak smlm..

page

Mlm tadi ayah Aiman ajak ke Yamada Denki..sampai je sana..Aiman lena dlm stroller..kami pun apelagi..gi kat tpt massage tu…dok massage kat situ lame2..haha..tengok ade makcik tu siap terlena2 kat situ..haha..Lepas tu beli blender dgn periuk nasi…sbb semua dh jahanam..haha..ganas betul org yg guna tu ye…bukan sbb ganas tau..tu sbb rajin masak dan rajin menggunakan brg2 tu sampai jahanam..haha

5 responses to this post.

  1. Posted by M@L@ on Disember 9, 2008 at 6:00 am

    sian mcm mane leh kena tang mata tu ni mesti lari2 yer… aiman2x…

    Balas

  2. Haiii nakal tol si Aiman ni sampai bengkak mata tu. Amacam raya haji kat sana, ada korban tak. nanti klu saya pi sana bleh la u bawak i jalan2 yer haha( angan-angan jer jalan sampai jepun)

    Balas

  3. Assalamualaikum
    Salam AidilAdha
    Maaf,tak tersedar Ida ada tinggal komen kat blog kami.
    Dah berapa lama Ida kat Jepun.
    Cantik2 tempat kat sana.
    Aiman dah ok ke?

    Balas

  4. M@L@ ~aah Mala budak x dok diam camtu la…

    Mayamaya ~ raya haji..mcm x raye aje..huhu..

    Kak Na ~ Waalaikumussalam..saya dh 3thn kat sini husband saya dh 11thn….Aiman dah ok dah..cuma demam pulak semalam..huhu

    Balas

  5. Posted by mas on Disember 12, 2008 at 4:14 am

    cian nye aiman…nasib baik mata aiman x kena…
    budak2 biase la..ko kena extra care la kat aiman…
    skrg ni boy or girl mmg aktif2 budaknye kan..
    aku pun dh mule letih dgn amna yg dok panjat sane
    panjat sini..dh merangkak..mmg x dok diam lgsg..
    tp kalo diorg xde…sunyi la kannnn…

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: