Autumn 2008

Weekend kali ni baru sempat nak tengok daun merah dan menguning ni…huhu. Hari Sabtu kami ke Shuzenji Nature Park..dlm 2 jam perjalanan jugak. Lain2 gmbr sila tgk kat fp la http://zaidatulazra.fotopages.com . Pemandangan sungguh cantik. Tapi penat skit sbb byk kena naik bukit..lenguh habis kaki ni..Balik tu dah petang sampai rumah..singgah gi beli ayam,daging kat Shonandai. Balik je rumah terus msk nasi impit dan rebus kcg utk bwk picnic esok.

img_1186

Hari Ahad kami picnic bersama kengkawan lain kat Shinjuku Gyoen.Kami gi naik train aje..lame jugakla baru sampai.Kami sampai paling awal…dlm 9.30pg ..sementara menunggu yg lain jln2 ambik gmbr skit..tp jalan dekat2 ke sbb luas sgt..lenguh kaki..Mana nak kejar Aiman lagi..gilir2 le kejar dia..huhu. Lepas tu Aiman pulak buat perangai..sbb dia ngantuk..nk tido pulak tu…nk buat susu..air panas dlm termos ni sejuk pulak..terpaksa berkejar kat kedai tu..beli bentou..lepas tu mintak air panas kat pakcik tuu..huhu…lepas hisap susu dia muntah pulak..mengamuk nangis lame sgt sbb ngantuk..lepas ayah dia tepuk2 dia lama2 baru tido.Kami sgt letih ok..huhu.

img_13241

img_1373

Aiman tido lena di bwh jaket uncle Hirman..huhu..tq..

Ramai jugak yg dtg smlm…lame tak jumpe ramai2 gini. Sampai tak ingat nama pun ade..hehe..sorry.Rupa selalu nmpk tp nama lupa. Sampai pukul 2lebih..kami dh letih…Sebenarnye letih mengejar budak itu..huhu. Tambah pulak letih berjalan hari sabtu tu x habis lagi…Kami terus je balik..sblm balik sempat jumpe beberapa org je. Balik tu nak cepat dan selesa naik train Romance Car….lega ade seat yg selesa..Sampai cepat skit kat rumah..Balik je terus mandi,masak..siap msk utk bentou pagi ni..hehe.

 img_1379

anak sape la ni yg tak pakai kasut dgn stokin ni huhu..ikut suke dia je..

6 responses to this post.

  1. huyoo naik romance car..nak berehenti kat sagami ono mcm tak cepat juga…nak ke fujisawa pulak…bas kurang ke rumah…last last naik…RAPID EXPRESS ke Fujisawa..ada berhenti ke shonandai..jadi ler…heheh

    Balas

  2. hairieusoff~haha..saje je nk naik psl x penah naik..ade org tu dh 11thn dok sini pun x penah naik jugak..haha

    Balas

  3. Posted by mas on Disember 2, 2008 at 12:59 am

    salam…
    comei nye tgk aiman lari dgn ‘suit’nye..
    aiman mmg cute pun..
    luas tmpt tue…
    mmg seronok la aiman blari…

    Balas

  4. amat cantik ok..huwaaaaaaaaaaaaaaaa

    Balas

  5. Subhanallah..cantik sangat2.

    Balas

  6. wahhh dah autummmmm ..suker..suker ….. gmbr sumer mengkagumkan .. wah aiman syok lari2 yer😉

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: