Medical check-up

Baru je balik dari medical check-up. Letih dan mengantuk. Letih sbb dok mengejar Aiman jela tadi..takmo dok diam langsung..dah le dia sorg je budak kecik dlm tu td…semua org dok tgk dia..huhu. Kami terpaksa la bergilir2 gi check-up..tp bile time saya En. Annuar kena la masuk sekali..sebagai panduan..haha..Mlm td pukul 9 mlm dh start kena puasa sampai la habis check-up td. Check ape je td..urine test, xray, mata, telinga…mcm2 lagi la..darah pun kena ambik..sakittt..uwaaa.. Tak kisahla kan..janji tak kena byr..company tanggung..Boleh jugak tahu tahap kesihatan setakat mana….hehe.Time check mata tu sempat tgk..kitorg dua org dpt full mark utk mata..hehe..

cimg6963

Aiman isap susu siap2..

cimg6964

tgh tunggu turn…

Skrg saya sgt mengantuk..nk kena join Aiman tido la gini..Esok dgn Ahad dh plan nk berjalan..tp x pk pun nk bwk bekal ape psl x byk bhn mentah kat rumah utk dimsk..huhu..Nantila fikir dlm mimpi..haha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: