Baru…

Last weekend kami tak kemana. Hari Sabtu je keluar kejap ke Hon-atsugi. Hari ahad dan Isnin (public holiday) dok rumah..kemas rumah.  Every weekend dok berkemas..haha..Maklumla..rumah sempit..asyik dok ubah brg sana-sini. Skrg ni nmpk la luas skit sbb dh buat mcm2 perubahan hihi..tp tak luas mana haha. Kereta pun takde weekend tu..Hari Selasa tu org NISSAN dtg ambik untuk tukar pintu yg kemek. Smlm baru siap dan diorg dtg hantar kat rumah…taraaa..pintu driver baru…

img_1120

Sila tengok pipi Aiman tu…

img_1125

Pipi Aiman luka. Sebab apa? Dia main payung..awal2 tu nmpk dia dok usung sana-sini..takpe..biar jela..Sekali tu nmpk dia mcm geram ape ntah..Dia gigit payung tu sampai benda hujung yg tutup besi payung tu terbukak dan terkena pipi dia..x sempat nk ambik dr dia…ish ish..Aiman ni kalau dia benda ape2 buat dia/terkena dia..dia akan geram dan akan gigit benda tu. Sama la mcm dia dok main meja kat dlm flight tu..meja tu terhantuk kat muka dia..dia geram..dia gigit meja tu. Haa..kalau nmpk meja yg ade kesan gigit kat dlm flight MAS tu..tu la Aiman gigit..haha

Last weekend jugak sibuk menjahit…bukanla jahit ape sgt…sambungkan curtain yg pendek tu aje..lama betul cari idea..last2 gunting curtain lama yg lebih..letak lace skit..jadila..takyah nak membazir..hihi

img_1122

Hari ni dan semalam rase mcm tak selesema dah..bahagia rasanya. Berkesankah ubat yg doktor bagi tu..ubat spray aje pun. Hari tu… hubby ckp nak gi balik jumpe doktor hidung tu kalau tak baik….disebabkan takut doktor tu jolok kamera kat hidung..terus jadi baik..haha…tp mmg betul2 rasa baik la ni. Esok nak kena gi medical check-up pulak. Untuk apa? Sbnrnya utk company hubby la..wife pun kena gi check up jugak. Hmm..takutla..doktor nak check ape ye??

2 responses to this post.

  1. nice idea ida…semakin cunn jadik curtain tu…hihihi…
    dh baik dh selsema ida tu?? yokatta!!…x kisah la kan baik sebab ubat Dr berkesan ke…sbb takut Dr masukkan camera ke kan..asalkan baik…hihihi…
    camne mediacal check up??

    Balas

  2. hehe recycle je ape yg ade…
    dah ok dh hidung ni…..lega skit rase
    medical check up esok x tau le dia nk check ape..pegi jela

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: