Hobi saya..

Ni le hobi baru saya…

Dengan ini saya persembahkan embroidery yg telah siap saya jahit..jeng…jeng…jeng…hehe. Sbb tu jarang online YM..sibuk mengadap benda ni le..sampai naik juling mata ni haa….🙂 Walaupun tak le kemas mana saya jahit ni..tp boleh la…first time kan…Lepas ni boleh gantung kat dinding dah..Coming soon saya akan buat lagi embroidery ni…Kena tunggu lepas cadar,sarung bantal dgn curtain siap jahit dulu…adeihhhla..byk pulak keje skrg…….

img_1051

img_1053

img_1047

Yg ni pun hobi jugak..kalau bukan hobi pun mmg wajib kena masak kan..hehe.Smlm masak kuih gelang dgn roti jala aje..x lalu nk mkn nasi…

img_1057

Ni pun hobi jugak..wajib tiap2 hari melayan budak ni. Ni gambar smlm…. hero kecik mama yg sibuk usung besi curtain tu ke mana2..adeih la..anakku..anakku..ape nk buat dgn besi tu..huhu..x boleh la nk hias2 sgt rumah ni..habis ditariknye..huhu

img_1058

10 responses to this post.

  1. wahh very nice! tgn mmg berseni..

    Balas

  2. Posted by M@L@ on November 11, 2008 at 4:15 am

    cantek lah ida walaupon npk simple…
    nanti leh buat tempahan mcm ni? nak order sepuloh kekekkekeke

    Balas

  3. kewl…aiman jadi tukang karut boria ke tu?

    Balas

  4. Posted by mayyaclassic on November 11, 2008 at 5:25 am

    wah hobi baru plak dah..balik malaysia boleh buka kelas masak masak n jahit jahit untuk wanita bujang yang belum berkahwin belajar kikikiki. Dah kawin nanti senang..

    Balas

  5. ida oiii..akak ada buat embroidery tuh but br suku siap..itu pun buat sblm kawin…hehehehehehe…x tau kat mana skrg benda tu dah di campak…

    Balas

  6. Posted by izzasaiful on November 12, 2008 at 3:49 am

    Salam, Ida. jahit embroidery tu guna tgn or machine?? rajin ler Ida..kagum..kagummm..

    Balas

  7. meh la letak gambar cadar baru plaksss!!

    Balas

  8. cantik nye,ida!!pastu framekan,hang kat wall kan,everytime tgk mesti happy sebab sendiri buat hehe.
    ami nak jahit jelujur pon tak pandai adeh laaa.

    Balas

  9. ida..cantik la ida serius nih nampak very clasic…nnti leh hadiahkan kat fiza satu..heheheh

    Balas

  10. mmg cantek..jeles nyer..nk wat jugek…tp x jamin leh siap…hehe..

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: