Weekend

Dah hari Rabu baru nak cerita pasal weekend..hehe. Hari Sabtu kami ke Tochigi Prefecture..bermalam di sana.Hari Ahad baru balik ke rumah. Hari Isnin pulak hubby saya cuti..cuti ape ntah kat kalendar tu. Sempatla kami jalan2 skit kat Tobu World Square dan Edo Wonderland kat Nikko tuu. Ada byk lagi gmbr tp malas nak letak sini..tengok kat fotopages aje la ye http://zaidatulazra.fotopages.com

img_0803

img_0800

Tengok ajela pic Aiman ni..sukenye dia.Awal2 je nangis.Lepas tu dia yg nak main dgn orang. 2 hari berturut2 asyik makan makanan jepun..jadi jemu dan tak lalu pulak.Balik je rumah terus masak mknan Msia haha.

img_0862

cimg6826

Tengokla gmbr ayah Aiman ni..tak penah nye serius bile nak ambik gmbr..suke sgt buat muke..huhu..especially kalau mama Aiman yg ambik gmbr..geramnye..huhu..saje je tau..cubit sekali baru tau..sbb tu malas nak letak gmbr dia..byk sgt aksi yg dia buat..haha….

Sekarang ni dah makin sejuk la..huhu.Bila pasang heater aje..ada si kecik tu rajin dok tutup..waa..Terpaksa pasang heater kat atas tuu. Dia tak sejuk ke? Bagi pakai stokin dia bukak pulak. Tau la winter boy…huhu.

Last monday, ade beli buku embroidery..lame dah nak cari buku ni.Tiba2 jumpe jugak..x mahal mana pun 280yen aje haha. Nipis dan kecik aje..jadila untuk first timer seperti saya.Takdela reti nk bace pun..tp ade gmbr cara2 nk buatnye.Tgh semangat gile nak buat ni haha.Tapi hubby saya kata..siapkan yg beli hari tu dulu..baru boleh beli yg lain ok.Lagi half kot nak siap ni.Hari ni jugak nak sambung bagi siap kalau boleh..hehe.Tu pun kalau Aiman tak kacau.

3 responses to this post.

  1. uhuhu…camera baru tuh :D…pi tgk koyo kt nikko x?

    Ida : x tgk koyo pun..camera x baru sgt kot…hehe..beli sblm gi belgium hari tu..

    Balas

  2. hubby ida nie mesti kelakar orgnye kan,asyik posing lucu jer kekeke.
    aiman nampak relax jer,ikut mamanye kot.

    Ida : boleh thn le hehe..bukan dia aje..semua adik-beradik termasuk ayah dia mcm tu..haha

    Balas

  3. dpt byk omiyage ke ke nikko?

    Ida : mesti le byk..hehe..maklum la..org tua kan..dah le 4 buah rumah pulak tuu…

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: