Sibuk..

Minggu ni sgt sibuk.Sibuk ape yg org seperti saya ni..hehe. Kemas rumah yg berhabuk..sibuk siapkan projek embroidery (dah siap nanti saya letak gmbr ye).Baru 1/2 siap.

Minggu ni jugak settlekan pasal gas hari tu. Hari isnin tu jugak gas dah ada balik..lepas tu org gas tu siap pasangkan fire alarm. Kata dia rumah lain semua dah ada (ni ikut pemahaman saya la..sbb x bape paham ape dia kata haha). Letih jugak nak paham ape dia ckp dan nak bercakap dgn dia. Last2 saya paham jugak rupanya dia nak pasang fire alarm tu.Puas call hubby saya..tp dia off handphone sbb tgh meeting.Akhirnya saya tpakse pahamkan diri sendiri..dgn usaha org gas tu nk menerangkan kat saya haha.Sgt kelakar la rase…sbb siap buat bunyi2 gitu…Dah la org tu sgt peramah..mcm2 dia nk cerita walaupun x berapa nk paham.

Hari Selasa hubby cuti.Kami gi immigration gi renew visa saya. Lepas settle terus gi polio Aiman.

Ni le budak macho yg sebak bile doktor tu bg ubat..nasib dia tak luah balik..

Ni pulak time Aiman tgh tunggu ayahnya membeli suit..dptle beli 2 psg..tp lum ambik lg..

Smlm pulak time tgh pakai kasut sbb nak keluar ade org bagi salam kat saya.Terkejut..rupanya bakal jiran baru..dtg tgk rumah.Org Sri Lanka..katanya dia islam.Pastu boleh pulak dia tanya saya 100% islam ke?Aikk..ade percent2 jugak ke? Confuse sekejap..sbb rasenye dh pakai elok dah.Takpela…nasib dia ckp english..

Esok x tau cemana plan.Plan nak ke Tochigi…rasanya tak tido mana2..memandangkan hotel semua penuh..menci tau..kalau tak leh tgk daun2 pokok kat Nikko tuu..Malas la nak tido rumah makcik2 sekalian..segan.Tp mesti letih sbb nak gi rumah makcik2 tu semua. Tak kisahla mcm mana pun kan..

Smlm masak mi kari.Lame dh teringin nk mkn..tp tak terbuat…dok ulang mkn sampai hari ni..hehe….

Ni telatah si Aiman nyanyi le konon..tapi mulut tak bukak pun haha

4 responses to this post.

  1. Posted by M@L@ on November 1, 2008 at 1:19 am

    aiman nyanyi lagu per tu cedap bunyi nyer….kekkekekeke

    Ida : lagu aiman le tu..xde sape yg tau haha

    Balas

  2. Ni mesti 1st baby.

    Ida : sudah semestinya..hehe

    Balas

  3. hihihi…kuit gilerrrr…
    lagu aper la aiman nyanyi tu….

    Ida : lagu special untuk Auntie Ayin la..haha

    Balas

  4. wakakaka tergelak tengok aiman nih……adoii aiman2

    Ida : hehe..

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: