Aiman

Hari Selasa, Aiman demam,batuk tak baik lagi. Terus kami bawak jumpe doktor. Mr Koen bwk kami jumpa paed anak dia. Skrg ni Aiman dah beransur pulih….tapi still selesema lagi…Mama dgn ayah dia pun selesema jugak ni.

Ni la budk demam..berair je mata dia…spt biasa Aiman suke nangis bile doktor pegang dia..huhu

Time ni aiman dgn mama kat dlm kereta..sementara ayah Aiman dan Mr Koen kat dlm apotheek (farmasi).

Hari Rabu mlm,kami dinner kat luar…mkn pasta seafood dgn moules aje. Ada org Jordan kerja kat restoran tu..dia la yg bgtau mana boleh mkn…

ni budak yg takmo dok diam..nasib dok kat luar..leh bwk di jln jap sementara tunggu mknan sampai..tercbr rasenye nk kuar mkn kat kedai dgn budak ni….

Esok kami akan naik train Thalys dr Antwerpen ke Amsterdam..perjlnan lebih kurang sejam setgh.Pukul 3ptg naik flight KLM Royal Dutch dr Amsterdam ke Narita Airport.Dijangka akan sampai ke Narita pd pukul 10pg (dlm flight 12jam).Hopefully semuanya berjln lancar dan selamat semuanya.

One response to this post.

  1. selamat balik ke rumah… kesian aiman batuk2.. tau sangat lah seksa batuk2 nih, sebab sendiri pun baru baik dari demam selsema dan batuk2 nak tidur pun susah apa lagi kalau budak cam aiman..

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: